MONSTRUM JE I RANIJE SILOVAO: Uhapšen ubica male Ivane Podraščić (14)!

Beogradski inspektori koji rade na ovom slučaju sumnjaju da je osumnjičeni izvršio još jedno silovanje u Beogradu pre nekoliko dana. U toku se saslušavanje osumnjičenog u prostorijama policije

  • 22

Uhapšeni  muškarac iz Batajnice D. K. (39), koji je osumnjičen za silovanje i ubistvo četrnaestogodišnje devojčice Ivane Podraščić (14),   dobro je poznat beogradskoj policiji, jer je već odgovarao za ova krivična dela, saznaje Telegraf.rs!

Beogradski inspektori koji rade na ovom slučaju sumnjaju da je osumnjičeni izvršio još jedno silovanje u Beogradu pre nekoliko dana. U toku se saslušavanje osumnjičenog u prostorijama policije.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović će se povodom ovog zločina obratiti javnosti u 14.30.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    2. oktobar 2014 | 14:31

    Poznat policiji!!?? To postoji samo u Srbiji. Policija identifikuje, uhapsi, podnese službeno 1,2,10,50... krivičnih prijava, a razbojnici, silovatelji, ubice ...na slobodi!!?? ŠTA RADI PRAVOSUĐE ???

  • ManjaM

    2. oktobar 2014 | 14:33

    Pa ako je to radio i pre sta onda on radi na slobodi???? Izem ti i policiju i sudstvo!!!

  • Sofija

    2. oktobar 2014 | 14:38

    Sta znaci... poznat beogradskoj policiji? Alo, pa ko je ovde lud? Sta ce taj na slobidi? Koliko ih jos seta slobidno ovom zemljom....treba uvesti da slobodno nosimo sprejeve u samoodbrani!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA