VEST GODINE: Pej Pal omogućio primanje novca u Srbiji!

Uvođenje opcije prijema novca preko stranih institucija elektronskog novca za srpske rezidente, najavljeno je da će se dogoditi do kraja godine, al nas je ipak ova sjajna vest dočekala i nekoliko meseci ranije

  • 5

Tokom sinoćne večeri Pej Pal omogućio je primanje novca u Srbiji!

Uvođenje opcije prijema novca preko stranih institucija elektronskog novca za srpske rezidente, najavljeno je da će se dogoditi do kraja godine, al nas je ipak ova sjajna vest dočekala i nekoliko meseci ranije. Narodna banka Srbije ranije je podsetila da su izmenama i dopunama Zakona o deviznom poslovanju iz 2012. stvorene pravne pretpostavke za poslovanje Pej Pala u Srbiji i da nije potrebno dodatno menjati taj zakon.

Koraci pri primanju novca su sledeći: 1. Request money 2. Onaj ko treba da plati prima mail sa zahrevom  3. Loguje se na nalog i plaća 4. Primaocu novac leže na račun

Pej Pal je 10. aprila 2013. godine uveo za pravna lica i građane u Srbiji mogućnost obavljanja plaćanja prema inostranstvu (send opcija) radi kupovine robe i usluga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    15. oktobar 2014 | 05:42

    Nikako mi ne ide u glavu zasto svi mediji prenose vesti iz privatnih firmi kao da je neka nacionalna senzacija. Dnevnik 2 prica o dolasku ikee u srbiju,o paypalu kao da smo vratili kosovo nazad... za reklamu treba platiti vreme na medijima. Mi sve naopako.

  • Dr Haus

    15. oktobar 2014 | 08:01

    A ja kupujem preko njih vec par meseci

  • bojan

    15. oktobar 2014 | 07:00

    vest godine?strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA