PUTINOVO ČUDO: Kiša neće padati dok traje parada, oblaci se vraćaju odmah posle defilea!

Predsednik Rusije donosi sunce u Beograd: Kiša, koja od juče pada nad celom Srbijom, prestaće dok traje velika vojna parada koju će gledati i Vladimir Putin, a odmah po njenom završetku nad Srbiju vraćaju se oblaci

  • 89

Desilo se nešto neverovatno: iako su mediji danima najavljivali pljusak na velikoj vojnoj paradi, sunce će obasjati Beograd upravo kad ljudi budu počeli da se okupljaju, a lepo vreme će potrajati baš do kraja defilea!

Prema podacima sa sajta weather2umbrella.com, razvedravanje počinje već sad, dok vi čitate ovaj tekst, a u podne nas očekuje potpuno vedro nebo. Sunce će sijati do 18 sati, kad se očekuje i povratak oblaka u Srbiju. Zanimljivo je da se dolazak sunca u Beograd poklapa sa dolaskom ruskog predsednika Vladimira Putina, koji će danas biti gost Srbije, i prisustvovaće vojnoj paradi.

Da li je ovo neobično i neočekivano razvedravanje puka slučajnost, da li povezano sa višim silama, ili čak sa naprednom vojnom tehnologijom za rasterivanje oblaka, ne znamo, ali znamo da će svi koji danas budu gledali veliku vojnu paradu uživati, i to bez kišobrana!

BEOGRAD JE ZAKLJUČAN GRAD: Evo koje ulice i mostove danas MORATE da izbegnete! (MAPA)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apokalipsa

    16. oktobar 2014 | 10:04

    Putine,dodji i u Banjaluku,zivota ti,prekrivam kucu

  • Aronian

    16. oktobar 2014 | 10:40

    Povraca mi se!

  • Centar-krug

    16. oktobar 2014 | 13:12

    Danas euforija, ludilo, parada...A za koji dan stizu umanjene penzije, plate, uvecani racuni za porez, poskupljenja....stize nas stvarnost.Dobro, bar smo jedan dan bili srecni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA