I DALJE ZEZA FBI: Niko ne zna gde se krije američki četnik!

- Okrenuo se prema meni, gledao je na koju stranu bi trebalo da ide. Imao je pušku sa prikačenim optičkim nišanom. Izbegavao je kontakt očima, ali sam videla da je delovao konfuzno - navela je neimenovana žena koja je u petak primetila Erika Frajna kome je lice bilo prekriveno blatom

  • 16

Erik Frajn nekadašnji student ruskog i srpskog jezika, opčinjen delovanjem četničkog pokreta krije se u šumama u severnoistočnoj Pensilvaniji, i niko ni nakon više od mesec dana potrage za njim ne može da mu uđe u trag.

Poslednja ga je, prema navodima pensilvanijske policije, u ponedeljak videla jedna neimenovana žena.

- Okrenuo se prema meni, gledao je na koju stranu bi trebalo da ide. Imao je pušku sa prikačenim optičkim nišanom. Izbegavao je kontakt očima, ali sam videla da je delovao konfuzno - navela je neimenovana žena, koja je odmah kontaktirala policiju.

Podsetimo, Erik Metju Frajn iz zasede je ubio jednog, a ranio još jednog policajca 12. septembra, nakon čega ga je FBI stavio na listu deset najtraženijih ljudi.

Frajnov otac je na saslušanju rekao da je njegov sin iz kuće odneo dve automatske puške, dodajući da je veoma vešt u rukovanju oružjem.

- Kada Erik puca, ne promašuje - izjavio je Frajnov otac.

Problem vlastima u otkrivanju i hapšenju Frajna predstavlja to što je pobegao u planine Pokono, a prethodno je po društvenim mrežama objavljivao da je ljubitelj oružja i prirode, te da je često išao u akcije preživljavanja u prirodi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • аконкагва

    20. oktobar 2014 | 22:29

    Овај се лик спрда са њиховом полицијом. Носи српску униформу, глуми рамба, а ови га траже и интензивно мрзе.

  • maja

    20. oktobar 2014 | 22:48

    Kralj!!!

  • стонога

    21. oktobar 2014 | 04:19

    Немој само у Србију. Овде ће те издати док трепнеш

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA