Policija traga za Radomirom Počučom!

Bivšem voditelju i portparolu Protivterorističke jedinice sudi se zbog sumnje da je ugrozio sigurnost Ženama u crnom pretnjama koje im je uputio preko Fejsbuka

  • 19

Viši sud u Beogradu ponovo je nalozio policiji da na sledeće suđenje privede Radomira Počuču, pošto se nije pojavio na prethodnom, kao ni na suđenju koje je bilo zakazano za danas.

Bivšem voditelju i portparolu Protivterorističke jedinice sudi se zbog sumnje da je ugrozio sigurnost Ženama u crnom pretnjama koje im je uputio preko Fejsbuka.

Sud je i u septembru nalozio da on danas bude priveden, ali se u sudnici niko nije pojavio.

Počuča se u međuvremenu oglasio preko iste drustvene mreže da je trenutno u Ukrajini, gde se bori na strani proruskih trupa. Ukoliko sud bude zvanično obavešten da on nije u Srbiji, protiv njega će biti raspisana poternica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apostol

    22. oktobar 2014 | 13:52

    Da li ce te jednom da nam objasnite ko su te zene u crnom kada i ko je organizovao to udruzenje i kako se finansiraju. Ko je organizator i kreator aktivnosti zena u crnom . Mene to interesuje i voleo bih da znam. Inace aktivnosti ovog usruzenja mislim da 95% gradjana ne podrzava a posvecuje im se tolika paznja u medijima, zasto?

  • džordž

    22. oktobar 2014 | 13:58

    pustite čoveka na miru, nista on nije pogresio..poslusajte i drugu stranu srbijeb,dosta nam je diktatora, diktatorčića i njihovih potrčkova, NVO u službi najgorih neprijatelja Srbije !!

  • dr dabic

    22. oktobar 2014 | 14:12

    Gde bi bio nego pod svojom dinarom sa braćom a te zene sto crno nose NEK dođu ima udovaca i neženja kod nas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA