UBILI JE UŽIVO NA TVITERU: Mafijaši likvidirali doktorku zbog istine! (VIDEO)

Svemu je prethodio angažman doktorke Marije Rubio na Tviteru. Naime, doktorka je tvitovala kao Felina, a njeno je korisničko ime @Miut te hashtag#reynosafollow građanima Rejnose postalo važan izvor informacija o događanjima u gradu, poznatom po korupciji i kriminalu

  • 7

Sve je počelo s tvitom "Prijatelji i moja porodice, moje je ime Marija del Rosario Fuentes Rubio. Doktorka sam, a moj se život danas završava" , da bi već u sledećem upozorila: "Zatvorite svoje korisničke profile. Ne rizikujte porodicu kao što sam ja to napravila"

Zatim je usledio šok - fotografija dr. Rubio kako pomirena sa sudbinom mirno gleda u kameru, a ubrzo potom na njenom Tviter profilu osvanula je stravična fotografija mrtvog tela hrabre doktorke, prenosi New York Daily News.

Svemu je prethodio doktorkin angažman na Tviteru. Naime, doktorka Rubio tvitovala je kao Felina, a njeno je korisničko ime @Miut te hashtag#reynosafollow građanima Rejnose postalo važan izvor informacija o događanjima u gradu, poznatom po korupciji i kriminalu.

Naime, dva sukobljena kartela u meksičkoj saveznoj državi Tamaulipas, u kojoj se nalazi Rejnosa, praktično uređuju sve lokalne medije, te odobravaju šta se sme objaviti, a šta ne. U takvim su uslovima građani necenzurisane vesti bili prisiljeni da traže na društvenim mrežama.

Ubijena doktorka bila je i jedan od administratora Fejsbuk stranice Valor por Tamaulipas (Hrabrost za Tamaulipas), najpopularnijeg odredišta stanovnika te države u potrazi za informacijama o kriminalu i korupciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavica

    24. oktobar 2014 | 22:48

    Strasno!

  • Ana

    24. oktobar 2014 | 22:08

    I nema komentara? Ne znam sta je cudnije..

  • J.h

    25. oktobar 2014 | 00:45

    Kad je nesto doslo na ovaj svijet pa misli da moze vladati tudjim zivotima! To nisu ljudi to.... Ma odvratno! Nek joj je spokoj vjecni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA