Otkriveno ko je pucao na najozloglašenijeg teroristu ikad Osamu Bin Ladena

Tokom dve večeri gledaoci će moći da pogledaju ispovest člana Mornaričkih Foka koji tvrdi da ispalio metak koji je ubio vođu terorističke mreže koja godinama seje strah svetom

  • 3

Američka televizijska mreža Foks Njuz najavila je da će početkom sledećeg meseca emitovati ekskluzivni intervju s osobom koja je tokom akcije napada na kuću u kojoj se skrivao Osama bin Laden ubila vođu međunarodne terorističke mreže.

U emisiji će se pojaviti ta osoba i po prvi put, nakon gotovo dve i po godine, progovoriti o detaljima akcije koja se odvijala 2011. godine u gradiću Abotabad na severu Pakistana. Foks Njuz prikazaće svoj novi dokumentarni film pod nazivom Čovek koji je ubio Osamu Bin Ladena u utorak 11. novembra i u sredu 12. novembra.

Tokom dve večeri gledaoci će moći da pogledaju ispovest člana Mornaričkih Foka koji tvrdi da ispalio metak koji je ubio vođu terorističke mreže koja godinama seje strah svetom. U dokumentarcu će se govoriti i o obuci članova elitne antiterorističke jedinice, o nekim zanimljivim akcijama, pa i o nesreći vojnog helikoptera koja se dogodila u noći pre ubistva Osame bin Ladena.

Ubica bin Ladena progovoriće i o trenucima kada se suočio s Bin Ladenom i o poslednjim trenucima života traženog begunca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dosla je istina nestalo je lazi

    31. oktobar 2014 | 14:11

    Pitajte zasto nisu nikad pokazali tijelo sejha osame ,na to necete dobiti pravi odgovor

  • Kimi

    1. novembar 2014 | 01:57

    Ovaj terorista nikada nije ni postojao

  • alban-de

    31. oktobar 2014 | 22:55

    ja sam pucao samo niko ne zna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA