UPUCAN S LEĐA: Miloš Jakovljević optužen za ubistvo brata Marka!

Miloša Jakovljevića (20) se tereti da je 21. aprila u dvorištu Osnovne škole "Aleksa Šantić" u Kaluđerici iz pištolja ubio rođenog brata Marka (16)

  • 5

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Miloša Jakovljevića (20) za teško ubistvo. Za pružanje pomoći učiniocu posle izvršenog krivičnog dela optuženi su Strahinja Blagojević (19) i Stefan Đurđević (19).

Jakovljević se tereti da je  21. aprila u dvorištu Osnovne škole "Aleksa Šantić" u Kaluđerici iz pištolja ubio rođenog brata Marka (16). Kako pišu "Novosti", policija je odmah posle hapšenja trojice mladića uzela njihove otiske i uradila "parafinsku rukavicu".

- Kod njih su pronađeni tragovi barutnih čestica, što ukazuje na to da su svi držali pištolj u rukama. Međutim, posle sprovedene istrage utvrđeno je da je Miloš poslednji u rukama držao pištolj koji je opalio i usmrtio Marka - navedeno je u istrazi.

Mladići su u početku tvrdili da je na Marka pucano iz crnog "mercedesa" u pokretu. Ipak, njihove priče se nisu poklapale, pa su svi odvedeni na poligraf, a i pištolj je ubrzo pronađen u obližnjoj rečici. Pojavila se sumnja da je priča o pucnjima iz automobila u pokretu izmišljena, što je uskoro bilo i potvrđeno.

Sigurno je i to da je jedan hitac pogodio Marka u leđa i prošao mu kroz plućno krilo, gde se metak zadržao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbin

    6. novembar 2014 | 09:00

    Boze me sacuvaj...!

  • Cica

    6. novembar 2014 | 07:49

    Boze sacuvaj nista za lijepo cuti.TESKO RODITELJIMA STRASNO NEMAM RIJECI

  • Neko iz mase

    6. novembar 2014 | 14:45

    PITANJE ZA "RODITELJE" OVAKVE DECE: ZASTO DRZE PISTOLJE U 19-TOJ GODINI?????????????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA