Snima se srpski Gospodar prstenova!

Serija "Perunov hroničar" koja će biti rađena prema istoimenoj trilogiji mladog niškog autora Miloša Petkovića trebalo bi da počne početkom iduće godine u Ðavoljoj varoši, Nišu i drugim lokacijama u Srbiji

  • 12

Snimanje pilot epizode serije "Perunov hroničar" koja će biti rađena prema istoimenoj trilogiji mladog niškog autora Miloša Petkovića trebalo bi da počne početkom iduće godine u Ðavoljoj varoši, Nišu i drugim lokacijama u Srbiji.

Trilogija "Perunov hroničar" svojevrsna je srpska verzija Tolkinovog "Gospodara prstenova", roman "ogrtača i mača" protkan slovenskom mitologijom i inspirisan Tolkinovim i Martinovim romanima, stripovima i filmovima sa sličnom temom.

Trilogiju je objavio Portalibris, a Petković kaže da će u snimanje pilot epizode biti uključena tri naša poznata glumca, muzičari Oliver Katić, Aca Seltik i Gale Kerber.

Trejler za trilogiju ali i pilot epizodu već je izazvao veliko interesovanje javnosti, a pilot epizoda trebalo bi da premijerno bude prikazana sredinom naredne godine.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slikar

    11. novembar 2014 | 12:31

    Sto vise ovakvih projekata ali je porrdjenje sa gospodarom prstenova ipak neprimereni senzacionalizam koji samo moze da nanese stetu nasem filmu. Zasto uvek mora da bude neko takmicenje tipa i mi prstenove za trku imamo. Drugo mac i ogrtac!? Ne nego mac i magija. Pozdrav svima a posebno autorima filma!

  • Scarecrow

    11. novembar 2014 | 11:54

    Saznajte hoce biti potrebni statisti da i mi besposleni uzmemo neki dinar :D

  • Boske

    11. novembar 2014 | 12:23

    Napokon i mi nešto pametno da uradimo, jedva čekam...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA