PA PU ČAR: Pogledajte kako žena postrojava najmoćnijeg čoveka Kine (VIDEO)

Lider Kine je često viđen i fotografisan kako nosi cveće svojoj dragoj izabranici, drži joj kišobran ili je drži za ruku na različitim svečanostima. Ovog puta da je samo jedan oštri pogled naterao da maše publici

  • 3

Predsednika Kine Ksi Đinpinga smatraju najmoćnijim čovekom na svetu, ali sada su mišljenja ipak podeljena s obzirom na poslednji video koji je pokrenuo diskusije širom sveta. Njegova žena Peng Lijan i prva dama Kine, učinila je da ovaj neverovatno veliki čovek postane manji od makovog zrna.

Ovaj par je posetio samit Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje u Pekingu, kome su prisustvovali mnogi svetski lideri. Prva dama Kine je tokom ovog samita, na očigled svih prisutnih kao i miliona gledalaca, uputila značajan pogled svom mužu.

Peng Lijan je mahala publici kada je iznenada primetila da njen muž ne radi isto, što ju je isprovociralo da ga "preseče" pogledom i time natera da ipak pozdravi ljude. Jednim oštrim pogledom ona je vođu svetske sile, primorala da uradi nešto protiv svoje volje. Đinping se nasmejao i nastavio da maše, po instrukcijama svoje supruge koja mu je to nagovestila na poseban način.

Supruga Ksi Đinpinga često prati svog partnera na poslovnim putovanjima i učestvuje na manifestacijama. Lider Kine je često viđen i uslikan kao kavaljer koji nosi cveće svojoj dragoj izabranici, drži joj kišobran ili je drži za ruku na različitim svečanostima.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    13. novembar 2014 | 17:48

    To sto je drzi za ruku, donosi joj cvece i drzi kisobran ne znaci da je papucar, covek se sasvim normalno ponasa prema zeni kao pravi muz. Trebali bi mi svi da budemo takvi a ne da glumimo neke frajere i da zajeb*vamo zenu ili je blamiramo, sto sam video da rade neki moji prijatelji i posle misle da su face. Msm brt. . .

  • Gringooo

    13. novembar 2014 | 18:28

    Kako papucar?? To se zove gentleman i kultura...

  • Шербац

    15. novembar 2014 | 09:06

    Испао сам глуп, помислио сам да је стварно. 1:0 за телеграф.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA