ISPOVEST ŽENE ŠKORPIJE: Raskomadala sam i zabetonirala muškarce koje sam volela!

Estibaliz Karance, koja je u Beču ubila dva svoja momka, objavila je knjigu "Moja dva života" u kojoj između ostalog detaljno opisuje ubistva. U zatvoru rodila sina i udala se

  • 0

Od sledeće nedelje na policama knjižara širom Austrije pojaviće se memoari Estibaliz Karance (36), žene koja je u Beču ubila dva svoja momka, raskomadala njihova tela i zabetonirala u podrumu svoje poslastičarnice.

Karanca koja se trenutno nalazi na izdržavanju doživotne kazne u zatvoru Švarcau, u svojoj knjizi pod nazivom "Moja dva života" (Meine zwei Leben) opisala je do detalja ubistva, pokušaj bega, kao i rađanje svog sina i venčanje sa ocem svog deteta u zatvoru.

- Ne želim ništa da ulepšavam, niti molim za oproštaj i razumevanje - započinje svoje memoare Karenca ili Ledena dama kako su je prozvali austrijski mediji.

 

- Ubila sam dva muškarca, koje sam jednom volela. Ja sam od Holgera i Manfreda stvorila monstrume, a oni su mene pretvorili u zver - napisala je u svojoj knjizi Karenca.

Prema podacima objavljenim tokom suđenja, Karenca je svoju prvu žrtvu usmrtila pištoljem 27. aprila 2008. godine. Nakon što nije uspela da spali leš muškarca, Karenca ga je isekla motornom testerom i delove njegovog tela stavila u zamrzivač. Tokom jeseni iste godine, Karenca je posmrtne ostatke svoje žrtve odnela u podrum svoje poslastičarnice, koja se nalazila u 12. bečkoj opštini Majdling, gde ih je zabetonirala.

Navodno je Holgera ubila jer nije želeo da se iseli iz njenog stana. Svoju drugu žrtvu Manfreda, Karenca je likvidirala tokom noći sa 21. na 22. novembar 2010. godine. Ona je mladiću ispalila četiri hica u potiljak dok je spavao. Ubica je i njegovo telo raskomadala motornom testerom. Nakon toga je delove tela žrtve stavila u jednu posudu i preko njih nalila beton i odnela u podrum svoje poslastičarnice. Karenca je rekla da je Manfreda ubila jer joj je bio neveran. Interesantno je da glava druge žrtve nikada nije pronađena.

Nakon što je 7. juna 2011. godine Karenca saznala da je jedan radnik, koji je vršio sanaciju poslastičarnice, pronašao pištolj i posmrtne ostatke muškaraca, odmah se dala u beg. Ona je tada sa svog računa podigla 10.000 evra i prvo odletila za Pariz, a zatim se taksijem odvezla u Udine u Italiji.

Karenca je u Italiji uhapšena 10. juna 2011. godine, a dve nedelje kasnije izručena austrijskim vlastima. U trenutku hapšenja ona se nalazila u drugom mesecu trudnoće. Otac deteta, kojeg je 11. januara 2012. godine Karenca rodila u zatvora, bio je njen tadašnji dečko, sa kojim se 29. marta iste godine venčala u zatvoru Jozefštadt.

Psihijatrijskim veštačenjem je utvrđeno da Karenca boluje od teškog poremećaja ličnosti, ali da je uprkos tome potpuno uračunljiva. Ona je 22. novembra 2012. godine osuđena na kaznu doživotnog zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA