ZVERSKI ZLOČIN: Ovaj satanista je iskasapio rođaka, da bi izveo sektaški obred?

Robert Hej (37) iz Bečeja iskasapio je svog rođaka Tibora L. (50) u stanu, a potom pozvao policiju i rekao im: "Dođite, iskasapio sam ga"

  • 19

Robert Hej (37) iz Bečeja u subotu oko ponoći iskasapio je svog rođaka Tibora L. (50), a posle krvavog pira se sam prijavio policiji, prenose "Naše novine".

Kako prenosi ovaj list, policajci policijske stanice u Bečeju dobili su poziv lično od Roberta koji im je rekao: "Dođite, iskasapio sam Tibora!"

Zločin se dogodio u Robertovom stanu na trećem spratu zgrade u Ulici Danila Kiša br. 1, a prema rečima komšija Tibor L. nekoliko puta je odlazio po pivo!

Prema nezvaničnim informacijama, Robert Hej pripada satanističkoj sekti, koja vrši obrede noću. Svoje sektaško opredeljenje nije skrivao ni na društvenim mrežama, gde je često postavljao satanističke simbole kao i natpis: "Ja sam najzgodnije zlo koje gazi ovo tlo."

Na njegovom Fejsbuk profilu mogu se videti i nacističke zastave, kukasti krstovi, kao i oznake mađarske estremističke organizacije "Bela snaga Mađarske", koje je Hej uredno kačio.

Ubici je određen pritvor od 48 sati, posle čega će biti priveden pred istražnog sudiju Višeg suda u Zrenjaninu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    17. novembar 2014 | 08:37

    Ludak!

  • M!N

    17. novembar 2014 | 08:52

    Zna se da postoji sekta i da vrse obrede a niko nista ne cini da to spreci???I ovaj ce biti pusten na slobodu zbog strajka advokata...

  • Bgbgbg

    17. novembar 2014 | 09:53

    Nadam se da ce lepo upoznati cari zatvorske sekte .imace vremena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA