ISPOVEST POHOTNE PROFESORKE: Baš je bilo super ljubiti se sa dečakom u kolima! (VIDEO)

Ona je dečaka još od njegove dvanaeste godine obasipala slatkišima i poklonima, a rekla je da su je njegove poruke navele na romansu dok je bila u teškom periodu u braku

  • 9

Helen Turnbul, tridesetpetogodišnja profesorka koja je optužena za vezu sa 16-godišnjim đakom, izjavila ja na sudu da je njihov poljubac u kolima bio neverovatan i da ju je baš uzbudio.

U daljem iskazu porekla je da su stupili u seksualne odnose u njenom automobilu i da se plašila reakcije svog tadašnjeg supruga. Ona je ovog dečaka još od njegove dvanaeste godine obasipala slatkišima i poklonima, a rekla je da su je njegove poruke navele na romansu dok je bila u teškom periodu u braku.

On joj je slao poruke na Fejsbuku u kojima je hvalio njen izgled i njenu figuru, na šta mu je ona odgovorila fotografijom sebe u donjem vešu. Uprkos tome što je znala da je ova veza pogrešna, profesorka se ljubila sa učenikom u njenim kolima, a kada je shvatila da on želi i seks rekla mu je da ona nije takva i da se to neće desiti.

U porukama koje mu je slala na Fejsbuku pozivala ga je na seks, i priznala je da ih je slala dok su joj deca bila na spavanju. U obraćanju sudu, izjavila je da nije imala nameru da ide dalje od tih poruka, a da je to tad bilo ono što je dečaku potrebno. Inače, dečak je sada punoletan, i Helen je dodatno izjavila da je uživala u njegovoj pažnji.

- Znala sam da je to što radim pogrešno, ali bila mi je potrebna pažnja. Nikada nisam imala seks sa njim, to pričam od samog početka. Kada sam mu slala te poruke trebalo je odmah sutra da prekinem to da radim, jer sam znala da nije ispravno - rekla je Helen pred sudom.

(Telegraf.rs / izvor:mirror.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ap0calypto

    18. novembar 2014 | 12:36

    Javi se, treba mi dodatna nastava

  • Janjičar

    18. novembar 2014 | 13:35

    Prava profesorka.

  • boki

    18. novembar 2014 | 12:50

    Bravo sunce moje i jesi lepa i zasluzujes paznju a to sto sud nema stada radi pase bavi necijim emocijama pusti te gluposti i neobazirise na njihove provokacije opustise jelsi napravila ogroman sevap jednom decaku mi muskarci to za to doba razumemo a i sebesi smirila jer kazes dasi u to vreme imala neke probleme.od sebesi napravila boginju ljubavi za onog decacicja i zivecjes u njemu vecito ito u pzitivnom smislu bravo,bravo,bravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA