Ubica Dunjića pobegao u inostranstvo!

Samo nekoliko sati pošto je Dunjić ubijen kod splava "Džimis", pronađen je pištolj kojim je počinjeno ubistvo, a koji je ubica bacio u reku. DNK se za to vreme nije razložio u vodi i počinilac je brzo identifikovan

  • 7

Ubica vođe Zvezdinih navijača Velibora Dunjića identifikovan je 12 sati nakon ubistva, ali je pobegao iz Srbije odmah posle zločina, pišu Naše novine.

Samo nekoliko sati pošto je Dunjić ubijen kod splava "Džimis", pronađen je pištolj kojim je počinjeno ubistvo, a koji je ubica bacio u reku.

-Pošto je pištolj pronađen veoma brzo, DNK se nije razložio u vodi i počinilac je veoma brzo identifikovan. Beogradska policija je na tragu ubici i pitanje je dana kada će biti uhapšen i doveden pred lice pravde - tvrdi izvor Naših novina.

Na Velibora Dunjića, koji je ubijen u noći između 15. i 16. maja u blizini novobeogradskog splava "Džimis", ubica je sasuo ceo šaržer, a u pucnjavi je tada teško ranjena i Nina Šobota, koja se s njim nalazila u BMW-u.

Poslednja afera vezana za Dunjićevo ime pre nego što je likvidiran jeste ranjavanje Marka Ševe (29) u pucnjavi koja se dogodila u Kostolačkoj ulici na Voždovcu. Tada je nepoznati mladić pucao u Ševu u trenutku kada je izlazio iz crvenog "audija", a na licu mesta nakon pucnjave viđeni su pokojni Velibor Dunjić i navijač Marko Vučković.

(Telegraf.rs / Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA