CECA ODGOVORILA SILOVANOJ MUSLIMANKI: Moj Arkan nije počinio ta zlodela, to su brutalne laži!

- Zgrožena sam količinom gnusnih i brutalnih laži koje su izrečene, a koje su opet toliko bljutave da ne bi mogle da budu iskorišćene ni za scenario trećerazrednog filma - rekla je Svetlana Ceca Ražnatović

Posle objavljivanja ispovesti Bošnjakinje M. M. (42) iz Bijeljine, koja tvrdi da je tokom 1992. godine bila Arkanova robinja, njegova udovica Svetlana Ceca Ražnatović kaže da je zgrožena "količinom izrečenih gnusnih laži, a koje nisu ni za trećerazredni film".

- Zgrožena sam količinom gnusnih i brutalnih laži koje su izrečene, a koje su opet toliko bljutave da ne bi mogle da budu iskorišćene ni za scenario trećerazrednog filma. Očigledno je da iza svega stoji propaganda protiv Srbije - kaže Ceca za "ALO!".

- Ako je ta žena doživela išta od toga neka vidi da se utvrdi ko je odgovoran i neka taj odgovara za to, ali to moj Željko nije uradio - kaže ona i dodaje da mnogi mogu da potvrde da se Arkan u Sarajevu nije zadržao duže od tri dana te da samim tim navodi izvesne M. M. ne mogu da budu tačni.

ISPOVEST M. M. IZ BIJELJINE koja tvrdi da su je silovali šest meseci, i gasili joj cigarete po genitallijama, pročitajte ovde!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar Arsenijević

    20. novembar 2014 | 09:59

    Ceco, nema potrebe da bilo šta, bilo kome u vezi Arkana dokazuješ. Mi, bolje upućeni, znamo. Da nije bilo njega mnoga bi srpska deca bila pobijena. Da nije bilo Garde, ne bi bilo ni Srba u Bosni. Na stranu s tim čime Arkan bavio u "privatnom životu" (i to nije za nikakvu pohvalu), ali njegov udeo u oslobađanju Republike Srpske i Republike Srpske Krajine je nemerljiv. On je heroj! Pred Gardom su drhtali drogirani mudžahedini (bio sam svedok njihove bežanije na sam pomen Arkana i Garde), balije su se klele da su civili i da nikada pušku u ruke nisu uzeli (a pre toga su palili srpske kuće), ustaše su bežale glavom bez obzira. Takvog čoveka, vođu, nismo dugo imali. Garda je bila velika svetla tačka naše borbe za opstanak na tim prostorima.

  • Jovan Dalmatinac

    20. novembar 2014 | 09:16

    Ja sam bio sa Arkanom ! Ali ne njegov već vojnik srpske krajne. Pokazivao sam im teren. Nosio sam bradu i kokardu. Prvo me je obrijao da licim na vojnika. Nosili smo beretke kakve subare ni kokarde se nisu kod njega nosile. Bio sam tu sa njima tri mjeseca u krajni. Arkana nisu zanimale zene a mnoge su pogotovo Hrvatice se vrtjele kad bi rijetko otišao na pice. Alkohol i cigare su bile zabranjene. Jednom mi je u bg kad sam ga tražio radi posla posle pada krajne da 200 maraka i našao mi posao ! Hvala ! Poruka aŕkanovoj djeci bio je veliki Srbin i covjek ! Ali Nije Volio dezertere ! A takvih je u krajni i Srbiji bilo 70 posto !

  • mir za sve!

    20. novembar 2014 | 09:59

    i sta sad?rekla je to iii??? da li je bilo ista ili ne imala je kad da prica..sta da nece da ga osude sad mozda,privedu??? stvasta se radilo i njihovim i nasim zenama u ratu! ta ista"rediteljka" nema pojma o nasoj istoriji,a snima film o nama i o desavanjima!hoce da "pomogne", otvar necije rane iz proslosti,da nas jos vise poremete i zavade!ne treba hvala!dovoljno mi medjusobno vadimo oci!ceo Balkan je predstavljen kao agresivan,zavidan i los narod! generaizuju sve!a toliko dobrih ljudi ima,humanih. I Hrvata,Bosnjaka,Srba,Crnogoraca,Makedonaca...Politika je ta koja je zavadila bracu sa Balkana. Na brdovitom Balkanu je ostalo nesto sto retko koja zemlja tamo preko ima,to je DUSA! Jos uvek ima nesto sto se ceni! Zato gledaj i pamti proslost ali menjaj buducnost!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA