≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Vlahović nije bio u dobroj formi": Srbin na udaru trenera nakon novog kiksa Juventusa

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Alegri baš voli da ga spomene

  • 1
Dušan Vlahović - FK Juventus Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Juventusa vezali su i četvrti meč bez pobede u Seriji A jer su na gostovanju Romi odigrali samo 1:1. Doduše, u tom nizu nemaju niti jedan poraz takođe, ali su ovako propustili da sebi zasigurno obezbede poziciju u Ligi šampiona.

Bremerov gol je neutralisao pogodak Romelua Lukakua, a u završnici je Vojčeh Ščesni u nekoliko situacija uspevao da sačuva bod, kao recimo u dubokoj nadoknadi kada je pokušao Temi Ejbraham.

Ako računamo i poraz od Lacija u revanšu Kupa Italije, ekipa na pet susreta nema slavlje, a kao jednog od krivaca za tako nešto trener ekipe Masimilijano Alegri naveo je i Dušana Vlahovića.

U tom nizu on je samo Kaljariju dao gol, međutim konstantno prebacivanje krivice na igrače bez preuzimanja lične odgovornosti polako iritira navijače "stare dame".

– Nije potrebno puno vremena da primite gol u ovom situaciji, posebno u Juventusu kada su svi spremni na kritiku. Momci su uspeli da se smire i naprave ključan korak. Imamo dobru razliku i priliku da već protiv Salernitane obezbedimo Ligu šampiona. Da, postoji žal što nismo bolje rezultate pravili, ali bilo je raznih situacija koja su nam pravile probleme – rekao je Alegri.

Vlahović ove sezone na 34 meča ima 17 golova i tri asistencije, dok je Juventus na poziciji tri na tabeli sa 66 bodova. Klub iz Torina će u finalu Kupa igrati protiv Atalante.

(Telegraf.rs)

Video: Vlahović "spasio" klinca od obezbeđenja na kraju meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    6. maj 2024 | 15:19

    Prerano je počeo da glumi zvezdu SAMO padi i može dati ģol najslabiji skijama. Biće isti Jovic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA