OSTALI SAMO DUGMIĆI: Zet zatvorio tasta u peć i zapalio ga!

Britanac je tasta slučajno zaključao u rernu koju je nesrećni čovek popravljao. Dizajn peći je takav da se vrata automatski zaključavaju kada se ona uključi, a pritom je obložena izolacionim materijalom, pa ne propušta zvuke, što je umanjilo mogućnost da nesrećni čovek dozove pomoć

  • 5

Alan Kateral (54) iz Rankorna, u Velikoj Britaniji, završio je zarobljen u rerni koju je popravljao, kada ga je sticajem nesrećnih okolnosti u nju zatvorio njegov zet Mark Frencis. Momak nije znao da je Alan unutra, zaključao ga je i uključio je mašinu.

Frencisu, koji je veren sa Kateralovom najstarijom ćerkom, nije bila namera da tasta zaključa u mašinu, međutim zbog veoma bučne sredine, on nije znao da je nesrećni čovek tamo.

Alan je podlegao opekotinama i preminuo tri dana nakon ove nesreće.

Okolnosti pod kojima je umro Alan Kateral su neverovatne, jer se mali znak nepažnje, pretvorio u smrt jednog čoveka. Tragično je to, što niko nije video kada je on krenuo sa popravkom mašine.

Dizajn rerne je takav da se vrata automatski zaključaju kada se ona uključi, pri tom je obložena izolacionim materijalom, pa ne propušta zvukove, što je umanjilo mogućnost da njegov zet čuje krike upomoć.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA