Majka zlostavljala ćerku (3), pa optužila oca za silovanje?

- Do konflikta među supružnicima došlo je kada je Igor uhvatio suprugu u preljubi i tražio razvod i starateljstvo nad decom, nakon čega je ona želela osvetu - naveo je izvor iz istrage

  • 19

D. N., majka trogodišnje devojčice koju je navodno silovao otac Igor iz Žitorađe, prema rečima izvora "Naših novina" bliskog istrazi prstom je verovatno pokušala da razdeviči svoju trogodišnju ćerku, a onda optužila supruga da je silovao dete.

- Do konflikta među supružnicima došlo je kada je Igor uhvatio suprugu u preljubi i tražio razvod i starateljstvo nad decom, nakon čega je ona želela osvetu - naveo je izvor iz "Naših novina".

Nalazi niškog Zavoda za sudsku medicinu utvrdili su da devojčica nije silovana, već pri vrhu devičnjaka postoji davnašnji rascep, ali devojčica nije razdevičena. Predmet kojim je dete povređeno nije veći od 15 milimetra u prečniku i time je poništen prethodni nalaz lekara kojim je konstantovano da je devojčica silovana, pišu "Naše novine".

Otac devojčice je i dalje u pritvoru, a započeta je i brakorazvodna parnica roditelja u kojoj se oboje bore za starateljstvo nad devojčicom i još dva sina koji žele da budu s ocem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • arijana

    22. novembar 2014 | 01:04

    Znaci znala sam i u svim mogucim komentarima pisala o tome!E sad mamica lepo u zatvor!Nije dete igracka da se tako igra s njim!Sada lepo otac nju da tuzi za pokusaj silovanja i pedofiliju!Bolesnica!!!!

  • Zvezdaš

    22. novembar 2014 | 00:47

    Mater joj ludu.

  • gagi

    22. novembar 2014 | 00:59

    To sam posumnjao odmah kad je objavljeno.Pustiti coveka hitno a mamu u zatvor.Na odgovornost i lekar koji je pregledao i napisao da je dete silovano.Verovatno je to uradio u dosluhu sa mamom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA