Ubica male Tijane Jurić psihički pukao u zatvoru

- Svaki put kad mu ona (majka) dođe, prvo ga pita kako mu je i da li izdržava... Dragan joj nevoljno odgovara, a posle ide period kad oboje zaćute i gledaju u jednu tačku. Onda on počinje da plače, a za njim i majka - otkriva izvor

  • 67

Dragan Đurić, ubica male Tijane Jurić (15) u zatvoru je potpuno je psihički pukao. On je emotivno rastrojen, slabo komunicira sa stražarima, a kad mu u posetu dođu članovi porodice, obavezno plače.

Kako prenosi "Informer", njega jednom nedeljno u zatvoru posećuje majka Makivija.

- Njihov susret je mučan i za gledanje jer je ona i dalje u šoku zbog optužbe da joj je sin monstruozni ubica. Svaki put kad mu ona dođe, prvo ga pita kako mu je i da li izdržava... Dragan joj nevoljno odgovara, a posle ide period kad oboje zaćute i gledaju u jednu tačku. Onda on počinje da plače, a za njim i majka - otkriva izvor.

Kada je Uhapšen, Đurić je na saslušanju bio potpunohladnokrvan, bio je smiren i nije pokazivao kajanje. Prilikom psihijatrijskog veštačenja na trenutke je odavao utisak da pokušava da odglumi ludilo, bio je ugaćama, na silu se smejao, pričao da je imao seks sa dečacima i devojčicama, da je bio u vezi sa udatim ženama, ali nije odavao detalje.

Danas se na njegovom licu vide očaj i beznađe. Sa naporom obavlja i osnovne obaveze, kao što su ustajanje, spremanje kreveta i šetnja.

- Samo oni koji vode taj predmet mogu da kažu da li boluje od šizofrenije ili ne, da li se folira. A kada je reč o psihijatrijskoj bolesti, ona može da se pojavi u jednom trenutku u životu, ali i da se povuče - kaže psihijatar Ljiljana Milivojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi-6

    22. novembar 2014 | 01:44

    Šta sad bi trebalo kao da ga žalimo,KAKVI SU BILI ZADNJI TRENUTCI I MINUTI ŽIVOTA MALE TIJANE KOJA GA JE MOLILA DA JE OSTAVI DA ŽIVI MONSTRUM NIJE IMAO NI TRUNKU LJUDSKOSTI I ZATO NEKA MU SVAKI DAN BUDE PAKAO...A GORE NEKA MU BOG SUDI.

  • Kasno je sad

    22. novembar 2014 | 04:36

    To sto ovaj place je nebitno. Mene interesuje kako prezivljavaju Tijanini roditelji i sestra. I ja sam plakao kao dete iako imam 30 godina pre neki dan kad sam gledao klip koji su napravili njeni prijatelji... Devojcica od 15 leta, sa divnim glasom, iz zdrave porodice... Njen zivot je ugasen od strane ovog monstruma, koji je, cuj pukao u zatvoru, pukao je taj mnogo ranije... Ej, devojcica, tek je zivot bio pred njom... Samo gadjenje izaziva ovaj lik i prezir, njegova destrukcija je sa sobom odnela zivot nevinog deteta. Muka mi je.

  • Maksa

    22. novembar 2014 | 08:25

    ....zelim mu dug zivot,a sporu smrt...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA