Sin Nebojše Pavkovića BMW-om udario mladića na pešačkom prelazu!

Nesreća se dogodila prošle srede u Katanićevoj ulici kada je "BMW 320" kojim je upravljao Vuk Pavković naleteo na pešaka

  • 26

Sin generala Nebojše Pavkovića, nekadašnjeg načelnika generalštaba Vojske Jugoslavije, Vuk Pavković (20), udario je svojim automobilom mladića (21) na Vračaru.

Nesreća se dogodila prošle srede u Katanićevoj ulici kada je "BMW 320" kojim je upravljao Vuk Pavković naleteo na pešaka.

Mladić M. T. je trenutku nesreće prelazio ulicu na pešačkom prelazu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SD

    25. novembar 2014 | 22:46

    Au! Sta se to desava? Naravno i ovaj mali ce biti zasticen kao i mnogi. Ovome nema kraja! Drzavo probudi se konacno!

  • The Spatula

    25. novembar 2014 | 23:10

    Aman ljudi, I sam sam pesak i vozac, urazumimo se jednom da zastanemo na pesackom, da se uverimo da se taj neko moze bezbedno zaustaviti i kad se uverimo da je bezbedno da predjemo ulicu. Zar je tesko sacekati da se auto zaustavi ili da taj neko nekulturan prodje jer nece da stane na pesackom.

  • MrX

    25. novembar 2014 | 23:15

    Dok se ne utvrde činjenice događaja, zadržati u pritvoru M.T. koji je svojim telom udario u BMW 320 i verovatno se nakon tog udarca udaljio sa mesta događaja, 10 do 20 metara!Utvrditi i sve ostale relevantne činjenice, kao, da li je pešak imao alkohol u krvi, testirati ga na drogu, utvrditi da li redovno daje ispite na fakultetu, da nije možda dete razvedenih roditelja, ima li kakvih problema u životu čim zamišljen ide ulicom, kada se zna ko ima prednost! Naravno istetovirani đilkoš!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA