ONI SU OD STEFANA NAPRAVILI INVALIDA: Da li ih prepoznajete? (VIDEO)

Brat nastradalog mladića iz Niša Saša Stanković došao je u posed video snimka na kom se vide napadači i objavio ga na internetu u nadi da će neko prepoznati vinovnike napada i prijaviti ih. Stefan Stanković (23) posle ovog napada ostaće invalid do kraja života

  • 7

Nakon napada koji se dogodio u Nišu u noći između petka i subote na Stefana Stankovića (23) u kom je on napadnut od strane tri nepoznate osobe i tom prilikom zadobio osam ubodnih rana zbog čega će ostati osoba sa invaliditetom, strasti se ne smiruju.

Policija još uvek nije uspela da pronađe počinioce ovog zločina, a Stefanov brat Saša Stanković na sve načine pokušava da apeluje na građane da pomognu u istrazi.

Osim što je na Fejsbuku pokrenuta grupa, Saša je na Jutjubu okačio video-snimak sa sigurnosne kamere u kom se vide napadači.

Podsetimo, Stefan Stanković (23) je nakon rasprave i tuče sa trojicom nepoznatih mladića izboden nožem u Bulevaru Zorana Đinđića 58 i tom prilikom je zadobio brojne rane zbog kojih je nastupila oduzetost donjih ekstremiteta.

Redakcija Telegraf.rs još jednom apeluje na sve koji imaju neka saznanja o napadačima da se jave PU Niš.

U video snimku napadače možete videti na 2:00:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sssss

    27. novembar 2014 | 11:54

    Bitno da si biciklu onom japancu nasli za 1 dan isto tako i otkrili dnk u slucaju pucnjave na postenog biznismena beka ali sad pored video snimka ne mogu da ih nadju pocinioce valjda racunaju preziveo je decko pa po principu bilo pa proslo

  • Pamtelejmon

    27. novembar 2014 | 12:19

    Bravo da drugara! Efikasniji od policije. Ministre pokrij se usima

  • ЖAН KЛOД

    27. novembar 2014 | 15:39

    strasno!!! ne mogu zamisliti nesto tako mom bratu da se dogodi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA