KRIJUMČARIO LJUDE: Nišlija uhapšen sa punim automobilom Sirijaca! (FOTO)

On se kretao iz pravca Niša ka Beogradu kada ga je policija zaustavila na naplatnoj rampi. Natavio je dalje i polomio je, a u njegovom automobilu je pronađeno pet državljana Sirije koji su ilegalno ušli na teritoriju Srbije.

  • 2

Nišlija D. Đ. (22) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi – saopštila je niška policija.

U njegovom vozilu marke "audi" policija je pronašla pet državljana Sirije koji su ilegalno ušli na teritoriju Srbije.

- On se kretao iz pravca Niša ka Beogradu kada ga je policija zaustavila na naplatnoj rampi „Nais“. On je odbio da stane već je prošao kroz spuštenu rampu i počeo da beži u pravcu Beograda. Policija je krenula za njim, sustigla ga u blizini benzinske pumpe „Lukoil“, pa je on zaustavio auto i pokušao da pobegne. Medjutim, policijski službnici su ga uhvatili i lišili slobode a petorica Sirijaca koje je prevozio privedena su sudiji za prekršaje - kažu naši sagovornici iz istrage.

Još pet ilegalaca, takodje Sirijaca policija je pronašla kraj puta u okolini Aleksinca. Za sada se ne zna da li su oni deo iste grupe.

D. Ž. je priveden nadležnom tužilaštvu.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baranda

    27. novembar 2014 | 14:20

    Sada bih ga naterao da ih vodi svojoj kuci

  • д.....

    29. novembar 2014 | 04:13

    Зашто иницијали. Колико видим пунолетан је

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA