Nepoznati počinioci ispisali grafit mržnje protiv SNS-a i Saše Mirkovića!

Ovo je drugi napad na Sašu Mirkovića, na čiju kuću je u novogodišnjoj noći 2012. godine bačena bomba, a počinioci ovog dela i dalje nisu pronađeni

  • 20

Na zidu kuće narodnog poslanika Saše Mirkovića nepoznato lice ispisalo je crnim auto lakom "SMRT SNS". Poruka na zidu kuće na Bežanijskoj kosi u Beogradu ispisana je sinoć oko 21 čas. Slučaj je prijavljen beogradskoj policiji koja je došla i izršila uviđaj.

Ovo je drugi napad na Sašu Mirkovića, na čiju kuću je u novogodišnjoj noći 2012. godine bačena bomba, a počinioci ovog dela i dalje nisu pronađeni.

Policija intenzivno traga za počiniocima ovog vandalizma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlobica

    28. novembar 2014 | 09:47

    Koji vampir

  • Marjanovic

    27. novembar 2014 | 19:46

    Zbog cega nisu pronadjeni krivci iz 2012te godine? Eto sta se sad desava opet , coveku svrljaju zid uzasnom porukom,pa dajte molim vas ovome treba jednom stati na put,sta im je kriv covek,sutra moze biti neko drugi u pitanju,mislim da se treba dobro pozabaviti sa krivcima ovakvih dela,jer ovo je stvarno nedopustivo!

  • Bogdan

    27. novembar 2014 | 19:47

    Zaista sramota,taj koji je ovo ucinio definitivno ima veliki problem.Pa ne iskazuje se nezadovoljstvo na ovakav nacin,ali eto takav je nas narod,nemam reci za ovako nesto,nadam se da ce pronaci krivca za ovakvo delo,jer ovo je vec preterivanje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA