Teme: Mržnja

"I ja sam izgubio oca, ali šteta je da nas mrziš": Hrvat napisao Veljku poruku nakon što je pobedu posvetio Arkanu, ali ovakav odgovor nije očekivao

"Nož, žica Srebrenica", "Nož, kolac, Jasenovac": Brutalne poruke mržnje preplavile su Balkan, dokle će huligani sejati strah i maltene gaziti preko mrtvih?

"Ustaše - PI*KE": Ovaj grafit mržnje ispisan je u centru Beograda nekoliko dana posle stravičnih poruka u Hrvatskoj (FOTO)

Jezivi komentari na hrvatskim sajtovima o pogibiji 4 Srba: "Ko im je kriv, ne žalim za budale. A da uvedemo četnik-vinjetu?"

Grafiti mržnje osvanuli i u Zagrebu: Zastrašujuća poruka pojavila se u blizini nekoliko redakcija (FOTO)

Albanci duplo više mrze Srbe nego Srbi njih: Zanimljivo istraživanje o ljubavi na Balkanu

Osvanulo "Ubi Srbina" na kontejnerima u Splitu: Autor grafita očigledno zaostao u '91. godini (FOTO)

Srpska kraljevska vojska uslikana u centru Splita 1920. godine, a danas širom ovog grada niču ustaški grafiti i Srbima prete batinama (FOTO)

Hrvatski veroučitelj je javno protiv Srba i tvrdi da je "Za dom spremni" starohrvatski pozdrav: Novi skandal u školi u Zadru (FOTO)

Ustaški grafiti se šire Splitom: Posle pisanja "Mrzim Srbe" na školi, vandali unakazili i dečji vrtić (FOTO)

Šta znači kada je neko incel? (VIDEO)

Grafiti mržnje na imanju Srba u selu Čista Mala u Hrvatskoj: "Četnik, seli se"

Hrvat koji je "ispravio" grafit mržnje, priča za Telegraf: Nije istina da Srbi nisu dobrodošli u Zadar. Dosta je govora mržnje, treba biti čovek (FOTO)

Mladi Hrvat je usred Zadra zatekao grafit "Ubi Srbina" i odlučio da ga "doradi": Promenio je samo jedno slovo i oduvao sve (FOTO)

Više mu nije smešno: Španski komičar brisao nos zastavom svoje zemlje, pa završio na sudu (VIDEO)

Hrvatski ombudsman upozorava da ustaštvu mora da se stane na put: Za isticanje simbola i negiranje zločina počinjenih u NDH je kriva vlast

Vladislav (18) je zavio Krim u crno: Bio je tih i povučen, zanimale su ga serijske ubice i mrzeo je školu u koju je ušao naoružan (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Plavu fašistkinju treba "isprebijati na mrtvo ime", a četnika-izdajicu "nabiti na kolac": Reči pune mržnje tresle su centar Beograda i imale isti cilj (VIDEO)

Amfilohije o skupim automobilima koje ima SPC: Neće valjda mitropolit na magarcu da jaše

"Na sve to sam i bogata!" Karleuša sa tri rečenica dala odgovor na pitanje zašto je ljudi mrze (FOTO)

Učili su me da mrzim Srbe, "oni su anti-krst", a ja sam ih sve više voleo: Emotivno pismo Hrvata koji ne slavi "Oluju" stiglo je u pravi čas

Mladi Hrvat očitao bukvicu svojim sunarodnicima: Umoran sam od silovanja prošlosti, velikih Hrvata, Srba, četnika, ustaša...

Hrvati sve više mrze, glavne mete su Srbi, Romi i LGBT populacija: Stiglo upozorenje iz Evrope (FOTO)

Hrvatski novinar, publicista i teolog frapirao tamošnju javnost: Nemamo pravo da mrzimo Srbe!

Svi detalji Trampovog intervjua koje je teško primetiti: Tajanstvena čaša, majčin testament i prva dama koju obožava, a nije Melanija (VIDEO)

Odstraniti svakog ko kaže da je hrvatski jezik isti kao srpski: Skandalozna izjava bivšeg dekana Medicinskog fakulteta u Splitu

Trampovih godinu dana koje će svet dobro upamtiti: Napustio Pariski sporazum, izvređao pola sveta, čačkao Kima i gurnuo crnogorskog premijera (FOTO) (VIDEO)

Hrvatski voditelj završio emisiju kratkom i moćnom porukom (VIDEO)

Nemački mediji o školstvu u Srbiji i Hrvatskoj: I jedni i drugi uče svoju decu da mrze komšije, huškaju ih protiv njih

ZA DOBRO JUTRO: Ovaj papagaj je bio zanemaren i zamrzeo je ljude. Promenio je svoje mišljenje samo zbog jedne osobe (VIDEO)