KRVAVO: Bivši fudbalski sudija ubio svog kolegu hicem iz pištolja!

Dugogodišnji savezni fudbalski sudija i vlasnik kafića u Starim Mikanovcima kod Vinkovaca I. S. slučajno je hicem iz pištolja ubio gosta S. D. takođe fudbalskog sudiju

  • 1

Dugogodišnji savezni fudbalski sudija i vlasnik kafića u Starim Mikanovcima kod Vinkovaca I. S. slučajno je hicem iz pištolja ubio gosta S. D, takođe fudbalskog sudiju, javljaju hrvatski mediji, pozivajući se na izvore u policiji.

Ubistvo se dogodilo nešto pre 18 sati i u toku je uviđaj, posle čega će biti više informacija, rečeno je u vukovarsko-sremskoj policiji.

Meštani Starih Mikanovaca kažu da se ubistvo dogodilo slučajno, jer su navodno I. S. i S. D. sedeli zajedno u kafiću. U međuvremenu je u lokal ušao još jedan gost koji je imao pištolj. I. S. je uzeo oružje i slučajno usmrtio S. D.

- Vlasnik kafića i ubijeni zajedno su s prijateljima pili u kafiću, te je neko od njih imao pištolj. Vlasniku su rekli da je pištolj prazan, smejali su se i šalili misleći da u njemu nema metaka. Vlasnik kafića stoga je repetirao, prislonio ga na glavu gostu i ubio ga na licu mesta - izjavio je za "Jutarnji list" jedan od meštana Starih Mikanovaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA