HITČINA: U Prijedoru Svetsko prvenstvo u brzom jedenju čvaraka! (FOTO)

- Ako istinski cijenite svinjski rod i ako ste hedonistički ljubitelj krmeće masnoće, očekujem vas bar kao gosta, a zašto ne i takmičara u ovom epskom savršenstvu nadmetanja kojem smo dali slogan – JER U MASNOĆI JE SPAS - piše u pozivnici za ovaj događaj koji se održava u Prijedoru

  • 18

Jedna od najzanimljivijih prezentacija ugostiteljskih objekata čije je sedište u Prijedoru u BiH, "Kod Neđe debelog", za manje od  jednog dana zapalila je virtuelni prostor u zemljama bivše SFRJ, zanimljivim pozivom na manifestaciju prigodnog naziva "Čvarčijada, prvo Svetsko prvenstvo u jedenju čvaraka".

Pozivnicu za ovaj događaj prenosimo u celosti.  Uživajte, i ako možete, obavezno posetite ovaj nesvakidašnji spektakl:

"Dragi moji gosti,

Pripremijo sam novi antologijski spektakl samo za vas i nadam se da ćete biti oduševljeni.

Pozivam vas da u petak 12. decembra od 21h pristupite u moju krčmu, jer organizujem Svjetsko prvenstvo u brzom jedenju čvaraka, narodski i krmokoljski rečeno u pitanju je – ČVARČIJADA.

Mnogi ranjenici su ranije nego što sam planiro platili glavušom, samo da bi mi mogli zajedno uživati u nadmetanju za najbržeg žderača ove plemenite sirovine.

Zato, ako istinski cijenite svinjski rod i ako ste hedonistički ljubitelj krmeće masnoće, očekujem vas bar kao gosta, a zašto ne i takmičara u ovom epskom savršenstvu nadmetanja kojem smo dali slogan – JER U MASNOĆI JE SPAS.

Bubnjara (VJEČNA VATRA) će nesmetano goriti svojim punim kapacitetom, jer komuše već od preklani vape da budu naložite. Od stalnih gostiju, Gane će to veče zaboraviti na svoju vjeru i ritualno pristupiti obredu kađenja čvarcima, dok će ga svojim rendžerskim šeširom cjelivati elokventni šeširdžija Prica. Biće tu i niz drugih osamdesetogodišnjih pubertetlija, koji će svojim likom i djelom oživjeti slike iz Prvog srpskog ustanka i Prve sjednice SKOJ-a, a očekuje se i vječito pjani Pećko, treći najbolji fudbaler Prijedora svih vremena (kako on sam (ne)odgovorno tvrdi).

Gazda Neđo vam obećava spektakularne nagrade za prvu trojicu najbržih žderača čvaraka, koje će za sada ostati obavijene velom misterije. Ono što vam sigurno garantujemo, jeste to da će jedan od takmičara dobiti krajnje avangardnu nagradu u vidu polovnih priglavaka, koji su (istini za volju) izuzetno očuvani. Biće tu još utješnih nagrada, a izdvajamo: frtalj propire, naramak komuša i šampon od koprive.

Nemojte sumnjati, da će ovolika količina masnoće biti automatski podmazana enormnim količinama pivurne i rakjetne brlje, koje će se točiti bez prestanka... ili bolje rečeno dok nam do zadnjeg ne pozli!

Dođite da zajedno stvaramo istoriju!

U svakom smislu Vaš - NEĐO DEBELI!"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA