ČEKAJU VAS KONCERTI, NOĆNE ŽURKE I SPORTSKA TAKMIČENJA: Za vikend Ski Opening na Kopaoniku!

Ski-opening Kopaonik, sada već tradicionalna manifestacija, prvi put je održana 2010. godine. Najavljeni su koncerti, dnevne i noćne žurke, sportska takmičenja i brojne vredne nagrade

  • 5

Petu godinu za redom MK Mountain Resort u saradnji sa JP Skijališta Srbije, organizuju Ski Opening Kopaonik, koji počinje ovog vikenda od 4-7. decembra.

Najavljeni su koncerti, dnevne i noćne žurke, sportska takmičenja i brojne vredne nagrade. Prošle godine, Kopaonik je u toku manifestacije Ski Opening, posetilo skoro 15.000 gostiju, dok se ove godine očekuje i jos više gostiju iz zemlje i regiona.

Ski-opening Kopaonik, sada već tradicionalna manifestacija, prvi put je održana 2010. godine.

Po ugledu na popularne evropske ski centre koji svake godine obeležavaju otvaranje svojih ski-sezona, ova manifestacija je za samo par godina postala prepoznatljiv turistički brend Kopaonika, koji u periodu od četiri dana ugosti značajan broj ljubitelja zimskih čarolija iz Srbije i celog regiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA