Slučaj Beko: 15 osoba pod nadzorom

Policija ima indicije koje ukazuju na određene osobe kao moguće izvršioce napada na biznismena Milana Beka i sužava krug osumnjičenih

  • 2

Pod neprekidnim nadzorom policije je 15 osoba koje se na neki način dovode u vezu sa napadom na biznismena Milana Beka. Uz pomoć svedočenja očevidaca, završava se i izrada foto-robota osobe koja je pucala u Beka, saznaje list "Politika".

Utvrđeno je i kojom putanjom i ulicama su napadači došli do kuće biznismena, kao i kuda su i kako pobegli. Policija ima informacije i o automobilu koji su napadači koristili u obilasku "terena" i pripremi napada na biznismena.

Uporedo sa identifikacijom osumnjičenih za pokušaj ubistva, inspektori rade na otkrivanju motiva i eventualnog naručioca ovog napada. Analizira se oko osam, devet potencijalnih motiva, piše "Politika" i navodi da na rešavanju ovog slučaja neprekidno radi oko 50 policajaca.

"Večernje novosti" pišu da je Milan Beko u oružanom napadu 14. novembra pogođen sa tri metka. Prema poslednjim rezultatima istrage, ubica je ispalio četiri hica, dva su srpskog biznismena pogodila u stomak a treći mu je okrznuo leđa, saznaje list.

Pored toga, najnovijim sumiranjem rezultata istrage i rekonstrukcijom događaja, utvrđeno je da je Beko, samo zahvaljujući svojoj fizičkoj spremnosti i hitrom reagovanju u kritičnom momentu, izvukao živu glavu, pišu "Novosti".

(Telegraf.rs / Politika, Novosti, Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojko Budživojević ex Budživoje Stojković

    5. decembar 2014 | 05:58

    Pa kad se sve to zna zašto još uvek niko nije priveden...

  • MMilan

    5. decembar 2014 | 10:49

    Samo 15??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA