OVAKO JE OPLJAČKAN BRANKO KOCKICA: Nije znao da je moj stan, to je olakšanje! (VIDEO)

U prvoj akciji uhapšen je A. Šeipi (37), za koga se sumnja da je opljačkao stan Branka Kockice, a zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teške krađe u jednoj menjačnici, takođe je uhapšen N. N. (26), saopštila je beogradska policija

  • 7

Pljačku stana glumca Branka Milićevića, poznatijeg kao Branko Kockica, zabeležile su sigurnosne kamere. Uhapšen je osumnjičeni A. Šeipi (37), za koga se sumnja da je 24. septembra opljačkao stan ovog glumca na Vračaru.

Sumnja se da je A. Šeipi krivična dela vršio tako što je, uglavnom u prepodnevnim satima dolazio do stanova za koje se prethodno praćenjem uverio da su prazni, a potom pajserom otvarao prozore. Iz stanova je otuđivao novac, zlato, oružje i tehničke aparate.

On se sumnjiči i da je 24. septembra ove godine, izvršio provalu u stan Milićevića, odakle je oduzeo zlatni nakit, satove, lap-top i revolver.

OPLJAČKAN BRANKO KOCKICA: Lopovi mu upali u stan i odneli nakit i revolver!

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teške krađe u jednoj menjačnici, uhapšen je N. N. (1988) iz Beograda.

Sumnja se da je krivično delo izvršio u noći između 27. i 28. novembra ove godine, tako što je pajserom otvorio ulazna vrata zgrade i menjačnice. Potom je demontirao dva sefa sa novcem, koji su prilikom hapšenja pronađeni kod njega.

DOLIJAO: Uhapšen lopov koji je opljačkao Branka Kockicu!

(Telegraf.rs / Video: mup.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • seka-bg

    5. decembar 2014 | 19:39

    u zatvoru ga naterati da odgleda sve emisije branka kockice!nije ih gledao,zato je los covek

  • Su

    5. decembar 2014 | 18:52

    Zasto samo inicijali i zamagljeno lice?

  • Ej

    5. decembar 2014 | 20:59

    Zamagljeno lice a on lopovcina bezobrazna 3 godine odmah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA