BOLESNO: Mladić obesio kučiće, pa se hvalio time na Fejsbuku! (FOTO)

Ljubitelji životinja ostali su šokirani nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija D.K. (19) na kojoj on drži mrtve kučiće u rukama

  • 60

Redakciji Telegrafa obratili su se zabrinuti ljubitelji životinja nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija mladića koji u drži mrtve štence.

Kako navode, reč je D.K. (19) iz Apatina, a na spornoj fotografiji se vidi kako on drži zadavljene kučiće u rukama.

Da stvar bude još šokantnija, uz fotografiju koju je postavio na Fejsbuk stoji i komentar "Eto šta ja poklanjam za 8. mart devojkama".

- Porast nasilja nad nedužnim životinjama u Srbiji je alarmantan i sa psihološkog aspekta gledano, govori o mnogo dubljim poremećajima društva u kom živimo - navodi se u mejlu ljubitelja životinja.

Pokrenuta je i peticija, sa željom da se na ovo delo skrene pažnja javnosti i da neka nadležna institucija odreaguje i sankcioniše ovaj kriminalni čin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blade

    8. decembar 2014 | 19:54

    Više vrede ove dve jadne kuce nego ova greška prirode tj nakaza ljudska..

  • Vladimir

    8. decembar 2014 | 20:23

    Ovog nasilja i budala je oduvek bilo i bice. Samo sto nije bilo FB i ostalih mreza pa nije mogli da se prosiri munjevitom nrzinom. A niko ovo ne sankcionise. Gde su ti komunalni policajci sad? Zatvor! Sve! Izem vam vise i manjine i prava i sve. Zatvor!Ljudi, RADITE NESTO!!!!

  • bosnjak

    8. decembar 2014 | 20:08

    nakaza ljudska 100 %

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA