CRNA SUBOTA: Kod Ljiga nastradao mladić, čovek poginuo kod Sremske Kamenice!

Automobil je kod Ljiga sleteo sa puta, pritom udario u propust pored puta, a jedan mladić je podlegao povredama u valjevskoj bolnici, dok je druga osoba prošla bez povreda. Kod Sremske kamenice vozač (50) poginuo kad je sleteo s puta i udario u stub

  • 7

Mladić star 21 godinu izgubio je život jutros oko 4 sata u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Ljig - Latkovići, potvrdio je načelnik ljiške policije Dragoljub Davidović.

- Putničko vozilo, u kome su bila dva lica, sletelo je sa puta, udarilo u propust pored puta, a jedan mladić je podlegao povredama u valjevskoj bolnici - naveo je on i dodao da je drugo lice iz vozila prošlo bez povreda. Davidović je dodao da je uviđaj u toku, a uzroci ove nesreće biće naknadno saopšteni.

Da podsetimo, iste kobne noći preminula su i tri mladića u Begeču, kada je automobil "opel vektra" u kome su se oni nalazili, sleteo s puta i udario u banderu kod benzinske pumpe.

Meštanin Sremske Kamenice (50) poginuo je jutros na Paragovskom putu, pošto je automobil kojim je upravljao sleteo s puta i udario u električni stub, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu. Kako je navedeno u saopštenju, “ford fokus” je usled neprilagođene brzine uslovima puta sleteo s kolovoza i udario u stub ulične rasvete. Vozač je prenet u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu, gde je ubrzo preminuo od zadobijenih povreda.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S.O.S.

    6. decembar 2014 | 17:01

    Svaki dan je u ovoj državi ''crna hronika''. Da bi pročitali šta se događa morate se dobro naoružati jakim živcima )

  • Ccc

    6. decembar 2014 | 13:50

    Sve nas ima manje i manje,svake subote nedelje bar po 5 njih,dokle vise

  • Dušan Petrov

    6. decembar 2014 | 14:27

    Tuga, tuga u zemlji srbiji. Automobili u kombinaciji sa mladim ljudima i alkoholom su najveći neprijatelji Srbije i našeg življa. Gde nam je duša kad deci dajemo auto i novac za piće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA