STEFANOVIĆ: Mladi vozači neće smeti da voze od 23h do 6h!

Ministar je rekao da je pored kontrole saobraćajne policije potrebno pooštravanje zakonskih mera kako bi se sačuvali životi učesnika u saobraćaju

Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović rekao je za Tanjug da će predložiti da izmenama Zakona o bezbednosti saobraćaja novi mladi vozači ne mogu upravljati vozilima od 23.00 časa do 06.00 časova ujutru.

Ministar je rekao da je pored kontrole saobraćajne policije potrebno pooštravanje zakonskih mera kako bi se sačuvali životi učesnika u saobraćaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apolitičan_lik

    7. decembar 2014 | 19:30

    Mladi će moći da doktoriraju ali ne i da voze između 23 i 6h. Dakle za dostavu pice i ostale brze hrane, kao i razvoženje novina i svaki drugi šoferski posao u noćnoj smeni će mlade zameniti, stariji i penzionisani građani. Alo bre, nisam u navedenoj kategoriji, ali jeste li svesni šta pričate? Pojačajte kontrole malo, nek radi policija malo, pa ako treba zaposlite još saobraćajaca, pooštrite kazne a ne da pojedinoj vrednoj deci uzimate ono malo hleba iz usta. Na Adi Huji, vozač nije ni imao položeno, a imao je dvadesetak prijava. A šta da rade mladi koji imaju dozvole i trebaju (ne daj Bože) da voze posle 23 dete ili stare roditelje hitno kod lekara? Ili šta sa onima koji idu kolima do stanice u prigradskim naseljima pre 6h pa hvataju autobus za BGD (Ne žive svi u blizini Arene). Ljudi tri put merite a jednom recite pre nego što odvalite nešto. Nego šta kažu kad će biti bolje?

  • Vaske

    7. decembar 2014 | 21:08

    A stacemo sa maminim i tatinim sinovima kojima nesme niko nista

  • Dusan

    7. decembar 2014 | 19:30

    Ovo sto radite nije uredu! Ja sto imam vozacku skoro 3 godine, a 21 godinu punim za vise od godinu dana I ja trebam da ispastam zbog debila, a ta vozacka mi TREBA!??!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA