STRAVIČNA SMRT POZNATOG TAJKUNA: Pao kroz prozor pa se nabio na metalnu šiljastu ogradu!

Iako još uvek nije poznato radi li se o samoubistvu ili nesreći, njegova smrt je utoliko stravičnija ako se uzme u obzir činjenica da je pao sa 20-ak metara na metalnu šiljastu ogradu

  • 10

Poznati britanski tajkun Skot Jang (51) poginuo je nakon što je pao kroz prozor svog luksuznog stana u samom centru Londona.

Iako još uvek nije poznato radi li se o samoubistvu ili nesreći, njegova smrt je utoliko stravičnija ako se uzme u obzir činjenica da je pao sa 20-ak metara na metalnu šiljastu ogradu. Zbog toga je policija pozvala vatrogasce u pomoć, koji su morali da razrežu ogradu kako bi odvojili telo tajkuna od nje.

- Prizor je bio zastrašujući. Policija je vidno bila u šoku. Jedan policajac je rekao da je to bila najgora stvar koju je video u karijeri - rekao je svedok Geri Saton, a sa njim se složio i jedan od komšija.

- Bilo je jezivo. Njegovo telo je tako visilo neko vreme. Policija ga je pokrila čim je došla na mesto događaja, ali ga je nekoliko ljudi zasigurno videlo. Ja nisam mogao da gledam, bilo je zaista zastrašujuće - rekao je komšija gospodina Janga, dok je drugi komšija rekao da ne znaju da li je skočio ili pao, znaju samo da je tako visio na ogradi dok nisu došli vatrogasci da je izrežu.

Skot Jang je, inače, učestvovao u jednom od najtežih razvoda u istoriji britanskog Vrhovnog suda. Gorka bitka za 400 miliona funti počela je 2009. godine kada je Jang ponudio svojoj bivšoj ženi, Mišele, 300 miliona funti, ali je sledeće godine tvrdio da je bankrotirao nakon jednog loše sklopljenog posla.

Prošle godine je osuđen na zatvorsku kaznu od pola godine nakon što je odbio da sudu otkrije imovinsko stanje. Bogatstvo je, između ostalog, stekao i tako što je sklapao poslove za ruske i britanske milijardere zbog čega je nosio nadimak "Mr Fix-it".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA