POMOZITE ANĐELU: Devojčica (3) na samrti, treba joj pomoć za četvrtu operaciju! (FOTO)

- Posle svega ostane nam tek toliko novca da joj kupimo čokoladnu bananicu, ili neki jogurt, jer ne može da jede čvrstu hranu - kaže za Telegraf otac male Teodore Obradović koji je trenutno bez posla pošto samo leti ima gde da radi, i to uglavnom kao nadničar

  • 29

Zoranu Obradoviću iz Stare Pazove troipogodišnja ćerka jedinica Teodora je sve na svetu! O teškom životu u hladnom, neplaćenoj kiriji i sastavljanju kraja s krajem kaže, ne bi ni razmišljao da njegova miljenica nije teško bolesna.

Lekari malenoj Teodori koja ima neuroblastom četvrtog stepena daju svega 1 odsto šanse da preživi. Prošla je kroz više od deset hemoterapija, operisana je već tri puta, a za četvrtu operaciju koja bi joj ublažila muke i povećala izglede da preživi, otac nema novca.

Najveći rak od čak 13 centimetara devojčica ima na bubregu, a ostali se nalaze na grudnom košu i kičmi. Mala Teodora zbog bolesti ne može da priča niti da hoda. Samo ponekad uspe da izusti - "mama".

Obradovići ne rade nigde, za ogrev imaju možda za narednih 15-ak dana. Nemaju odakle ni prevoz da plate za svog anđela do Tiršove, niti mogu da joj priušte raznovrsnu ishranu kakva joj je u ovom trenutku neophodna. I pored sve muke oni, međutim, imaju samo jednu želju - da njihova mezimica proslavi rođendan!

- Posle svega ostane nam tek toliko novca da joj kupimo čokoladnu bananicu, ili neki jogurt, jer ne može da jede čvrstu hranu - kaže za Telegraf otac Zoran koji je trenutno bez posla pošto samo leti ima gde da radi, i to uglavnom kao nadničar.

Ekipa Telegrafa u ime porodice Obradović apeluje na sve ljude dobre volje koji žele i mogu da pomognu tako što će sredstva poslati na sledeću adresu:

Obradović Dragana

Eurobanka EFG

Broj računa: 250-2050006971500-93

Šafarikova 80

Stara Pazova

Oni koji žele mogu da pomognu i tako što će se direktno javiti Zoranu Obradoviću na telefon: 064/1140562.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zile

    11. decembar 2014 | 16:42

    dajte sms broj,vise ce se sakupiti novca!!!

  • Dragana

    11. decembar 2014 | 16:16

    Zasto ne omigucite pomic putem sms ? Uplate nisu velike ali mozda bi mnogo vise ljudi se pridruzilo akciji. Srce malo, pomozimo joj

  • Alpski srbin

    11. decembar 2014 | 16:23

    Gospode Boze budi joj na pomoci! Ako je iko u mogucnosti, neka jim preporuce koncentrisano ulje od marihuane, Rick Simpson ima sve detalje na svojoj internet stranici!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA