IVANA BAKIĆ BODROŽIĆ: Ovo je devojka koja je pronađena mrtva u Hajatu! (FOTO)

Beživotno telo Ivane Bakić Bodrožić sa špricem u podlaktici desne ruke pronašao je jedan od zaposlenih u elitnom hotelu "Hajat". Ivana je godinama živela u Austriji i Nemačkoj, povremeno je dolazila u Srbiju i važila je za pripadnicu džet-seta

  • 10

Ekipa Telegrafa došla je u posed fotografija Ivane Bakić Bodrožić, devojke koja je pronađena mrtva juče ujutru u sobi 326 u elitnom hotelu "Hajat" na Novom Beogradu.

 

SMRT U SOBI 326 U HAJATU: Devojka pronađena sa špricem zabijenim u podlakticu!

 

 

Podsetimo, beživotno telo nesrećne devojke s špricem u podlaktici desne ruke pronašao je jedan od zaposlenih, pa je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć.

 

Kad su lekari stigli u sobu, mogli su samo da konstatuju njenu smrt.

 

 

- Pretpostavlja se da je preminula od prekomerne doze droge. Još uvek ne znamo šta je sve uzela. Telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu kako bi se obavila obdukcija. Nakon rezultata toksikološke analize ćemo znati koji narkotik je uzela i koju količinu - rekao je sagovornik iz istrage.

 

 

Ivana Bakić Bodrožić je godinama živela u Austriji i Nemačkoj, povremeno je dolazila u Srbiju i važila je za pripadnicu džet-seta.

 

Policija je juče obavestila Ivanine rođake da je ona preminula i uputila ih gde da preuzmu telo i lične stvari kada se završi obdukcija.

 

Ivana Bakić Bodrožić nije se bavila prostitucijom, kako su pojedini mediji preneli, saznaje Telegraf.rs.

 

MISTERIOZNA SMRT U HAJATU: Devojka pronađena mrtva u sobi luksuznog hotela!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA