Ubica Novosađanke nudio hiljade evra da neko robija umesto njega?

Goran Šarac, koji se sumnjiči da je pregazio Mariju Milišić (28) i pobegao, ne želi u zatvor, već traži nekoga ko će preuzeti odgovornost za veliki novčani iznos

  • 35

Vozač džipa Goran Šarac zvani Gogo (32), za kojim traga policija policija zbog gaženja Marije Milišić (28), nudio je po Novom Sadu nekoliko desetina hiljada evra onome ko preuzme odgovornost da je pregazio nesrećnu devojku.

Novosadska kriminalistička policija došla je do saznanja da je Šarac 1. decembra naleteo na Mariju vozeći "džip čiroki" crne boje, registarskih oznaka NS 206-ZN. Inače, vozilo se ne vodi na njega, već na njegovu nevenčanu suprugu Tijanu C. (25) iz Sremskih Karlovaca, sa kojom ima dete od godinu i po dana.

JAVITE POLICIJI AKO GA VIDITE: Ovo je vozač osumnjičen za gaženje Novosađanke!

- Šarac je pre dve nedelje na Somborskom bulevaru, na obeleženom pešačkom prelazu, ovim vozilom udario Novosađanku Mariju Milišić, a zatim je pobegao s mesta nesreće. Posle njega, na nesrećnu devojku naletao je taksista Stevan Carević (57) iz Novog Sada. Nakon pregledanih 300 džipova, došli smo do saznanja da je u nesreći učestvovao Goranov džip, kojim je on upravljao. Saznali smo da je on za ove dve nedelje pokušavao da nađe nekoga ko bi za veliki novac priznao da je pokosio tu devojku. Nudio je po gradu na desetine hiljada evra da neko robija umesto njega - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Goran Šarac do nedavno je živeo u Sremskim Karlovcima, a nakon toga se sa devojkom preselio u Novi Sad.

ČUVAJTE SE: Ubica Novosađanke je opasan, naoružan i nasilan, traže ga i u Hrvatskoj!

- Veoma je opasan i uvek je naoružan. Iza sebe ima debeo policijski dosije, a raspisana je i međunarodna poternica Hrvatske zbog razbojništva. U poternici MUP Hrvatske koju je izadao sud u Rijeci napisano je da je reč o naoružanoj osobi koja je izrazito opasna i sklona pružanju otpora. Takođe, on je i na poternici Interpola - objašnjava ovaj izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • HS.C.

    13. decembar 2014 | 00:46

    Kukavica a sad trazi KO ce za njega da ide u zatvor.Taki tipovi su za smrtnu kaznu

  • Dušan Petrov

    13. decembar 2014 | 00:50

    Strašno. I on je muško?

  • Joca

    13. decembar 2014 | 08:12

    On je na Interpolovoj poternici, ima debeo dosije, uvek naoruzan??? Nasa policija sve to zna i pusta ga da svije toplo porodicno gnezdo kao svaki uzoran gradjanin, koji uredno placa drzavi sve poreze? Treba naci ko je u novosadskoj policiji taj koji ga stiti, sad vec godinama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA