JAVITE POLICIJI AKO GA VIDITE: Ovo je vozač osumnjičen za gaženje Novosađanke! (FOTO)

Postoji osnov sumnje da je Goran Šarac, 1. decembra, oko 17.45, na Somborskom bulevaru, na obeleženom pešačkom prelazu čirokijem udario Novosađanku Mariju Milešić (1986), a zatim pobegao sa lica mesta

  • 14

Policija sumnjiči Gorana Šarca koji se nalazi u bekstvu da je 1.decembra ove godine svojim terencem grand čirokijem crne boje novosadskih tablica pregazio Mariju Milišić na Somborskom bulevaru dok je prelazila ulicu.

Šarac(1982), je osumnjičen da je učinio krivična dela: teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, kao i za vozilom marke „džip čiroki“, crne boje, registarskih oznaka NS 206-ZN.

Postoji osnov sumnje da je Šarac, 1. decembra, oko 17.45, na Somborskom bulevaru, na obeleženom pešačkom prelazu, ovim vozilom udario Novosađanku Mariju Milešić (1986), a zatim pobegao sa lica mesta.

NIJE MRTVA IZBAČENA IZ KOLA: Devojka oborena na pešačkom, a potom je pregazio taksi! (FOTO)

Policijska uprava u Novom Sadu poziva građane koji imaju bilo kakve informacije o osobi sa fotografije ili o vozilu za kojim se traga da se jave, pozivom na brojeve telefona: 064 892 4149 ili 192.

Novosadska policija identifikovala je osumnjičenog za ubistvo Marije Milišić na Somborskom bulevaru, u Novom Sadu, 1. decembra. Osumnjičeni je automobilom udario Mariju Milišić koja je preminula od povreda, a zatim je pobegao sa lica mesta.

Podsetimo, nesreća u kojoj je stradala Marija Milišić dogodila se u ponedeljak 1. decembra oko 18 časova na Somborskom bulevaru, kad je nesrećnu Mariju dok je pretrčavala ulicu, na nju naleteo zasad nepoznati automobil, a zatim je taksi vozilo koje se kretalo iza tog vozila prešlo preko nje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    12. decembar 2014 | 13:00

    Policija objavljuje ime i prezime, datum rodjenja a znaju da je muž nastradale obećao da će ga ubiti prije njih,ili svakako.Profesionalci.

  • Srba

    12. decembar 2014 | 14:02

    Policija ce ga kad tad uhvatiti a sud osloboditi.Tako je to kod nas.

  • Razočaran

    12. decembar 2014 | 13:35

    Počinjeno kazneno djelo:Razbojništvo Nalog za tjeralicu izdao:Županijski sud u Rijeci Napomena:osoba je naoružana, izrazito opasna i sklona pružanju otpora U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. U Hrvatskoj ga traže i ljudi izdali poternicu, a mi ga pustili u Srbiju da ubija po ulicama.... razgovara li policija Srbije sa okolnim policijama ili se u Srbiju može ući kao u hotel?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA