NOVI DETALJI MISTERIOZNE SMRTI U HAJATU: Ivana kupila "injekciju smrti" za 50 evra od medicinske sestre!

Policija je ispitala nekoliko medicinskih sestara zbog sumnje da su prodale smrtonosnu dozu anestetika "propofola" Ivani Bodrožić (31), koji je ona potom ubrizgala sebi u hotelskoj sobi

  • 41

Medicinska sestra zaposlena u jednoj uglednoj beogradskoj klinici prodala je za 50 evra smrtonosnu dozu anestetika "propofola" Ivi Bakić Bodrožić (31), koji je ona ubrizgala sebi u sobi 326 beogradskog hotela "Hajat", piše Informer.

Policija je juče privela na informativni razgovor nekoliko medicinskih sestara, a jedna od njih se tereti da, možda i nesvesno, pomogla Ivi da se ubije.

Iva Bakić Bodrožić je, naime, preko braunile ubrizgala sebi u venu duplu dozu "propofola", do koga legalno mogu da dođu samo lekari pred operacije u klinikama. Kako se saznaje, Iva je kobnog dana, u sredu po podne, doputovala iz Beča u Beograd i prijavila se u "Hajat", gde je uzela sobu 326.

- Ubrzo nakon što se smestila napustila je hotel i negde u gradu se sastala sa medicinskom sestrom kojoj je dala 50 evra za dve doze anestetika - kaže izvor Informera.

Kako kaže, sumnja se da je medicinska sestra ukrala "propofol" na klinici na kojoj radi i prodala ga nesrećnoj devojci. Na osnovu snimaka "Hajatovih" sigurnosnih kamera, Iva se vratila u hotelsku sobu tačno u 21.10.

- Kamere nisu zabeležile da je te noći bilo ko dolazio u njenu sobu. Procenjuje se da je Iva posle 22 sata ubrizgala "propofol" u venu, a smrt je nastupila negde između jedan i dva sata iza ponoći - kaže izvor.

Ivino beživotno telo pronašla je sutradan sobarica, posle čega su alarmirane policija i Hitna pomoć. Prema nepotvrđenim informacija, policija je tokom uviđaja na Ivinoj ruci pronašla zabodenu braunilu, preko koje je ona sebi ubrizgala smrtonosnu tečnost. Pored leša su bila i dva špica.

"Propofol" je, inače, intravenski sedativ i hipnotik koji može da se primi isključivo u bolnici od strane anesteziologa ili u intezivnoj nezi. Ne može da se kupi u apotekama, ni na recept. Bolnice lagalno nabavljaju ovaj anestetik za oko 2.000 dinara.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goca

    16. decembar 2014 | 08:44

    pitam se ko joj je postavio braunilu_da li je doputovala sa braunilom ili joj je neko stavio kad je usla u hajat.tesko da je mogla sama sebi da stavi braunilu.

  • CACANKA

    16. decembar 2014 | 07:50

    Kako sve brzo saznate kada je u pitanju cerka poslanice. Cujte doletela avionom iz Beca, smestila se ni manje ni vise u Hajat . Predozirala se i Srbija treba da je oplakuje. Odakle njenoj mami poslanici tolike pare?

  • Ivana

    16. decembar 2014 | 01:05

    Mozda je malo glupo pitanje kada je ovako ozbiljna stvar, ali kako je ona uspela da plasira braunilu sama sebi? To je nemoguce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA