DRAMA U AMERICI: Potraga za višestrukim ubicom iz Pensilvanije i dalje traje

Bredli Vilijam Stoun je osumnjičen za ubistvo svoje bivše žene i njene sestre, bivše tašte i tasta i još dva člana porodice, uključujući i 14. godišnju devojčicu. On boluje od posttraumatskog stresnog poremećaja

  • 1

Policija Filadelfije i dalje traga za veteranom iz Iraka koji je osumnjičen da je ubio šest članova porodice u mestu Pensburg, u državi Pensilvaniji.

Napadač Bredli Vilijam Stoun (35) izveo je najmanje tri napada u tom mestu, koje se nalazi u blizini Filadelfije. Policija je prethodno saopštila da se on zabarikadirao u kući u Saudertonu, gde je nađeno jedno od tela. Okružni tužilac Risa Vetri Ferman saopštila je na pres konferenciji da se u ovom trenutku ne zna gde se osumnjičeni nalazi.

Potraga za Stounom usredsređena je na okolinu Pensburga, čijim stanovnicima je savetovano da ostanu u svojim domovima i da ne izlaze. Stoun je osumnjičen za ubistvo svoje bivše žene i njene sestre, bivše tašte i tasta i još dva člana porodice, uključujući i 14. godišnju devojčicu, prenosi Rojters.

Američki mediji su preneli da su sve žrtve ubijene iz neposredne blizine. Mediji prenose da je Stoun najmanje jednom bio raspoređen u misiji u Iraku budući da je bio pripadnik marinaca i da sada boluje od posttraumatskog stresnog poremećaja. On je, kako navode, napustio američku vojsku 2011. posle časno odslužene vojne službe, prenosi Rojters.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Halid Ibn Velid

    16. decembar 2014 | 13:10

    A ovo nije teroristički akt ..samo ubica ..a terorista ništa ??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA