SUZE JOJ SAME TEKLE: Voditeljka tokom programa otkrila da poznaje žrtvu talačke krize (VIDEO)

Tokom višečasovne talačke krize koja se juče dešavala u Sidneju, voditeljka Natali Bar nije mogla u programu da sakrije suze kada je saznala da je njena prijateljica među ubijenim ljudima

  • 3

Natali Bar, australijska voditeljka, nije mogla da sakrije suze kada je tokom nastupa uživo otkrila da je jedna osoba ubijena tokom talačke krize u Sidneju njena poznanica.

Ona je zamalo briznula u plač i očiju punih suza pročitala da je 38-godišnja Katrina Dovson, majka troje dece, ubijena pri kraju talačke krize, u ranim jutarnjim časovima. Bila je advokatica, čija se kancelarija nalazi preko puta kafića u kojem je otmičar zatočio taoce na 16 sati.

Prijatelj voditeljke je i brat ubijene Katrine Dovson, također advokat. Natali Bar vodila je "Sanrajz", jednu od najpopularnijih jutarnjih emisija u Australiji, kada su je preplavile emocije.

- Upravo sam saznala da je Katrina... Katrina Dovson, sestra istaknutog advokata Sendija Dovsona koji je radio za "Kanal 7". Poznajem ga. Imam prijatelje koji ga poznaju - rekla je jedva Barova.

- Katrina je majka troje dece. Upravo smo saznali za tragediju. Njihova porodica je u velikoj tuzi. Kao i mnogi drugi - kroz suze je rekla voditeljka.

Veruje se da je Katrina Dovson poginula u pokušaju da spasi trudnu prijeteljicu s kojom je u kafić došla da popije kafu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:news.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boxon

    16. decembar 2014 | 19:14

    Svijet je mali reče voditeljka hahaha i postade planetarno popularna jer poznaje žrtvu u milionskom gradu!!!

  • deftones

    18. decembar 2014 | 19:31

    jel neko pogledao snimak kadova bezi prbo ima pustenu kose posle vezanu ili prvo joj na kecelji pise nesto a posle nema nista sto navodi da se nista nije desilo to je samo izmisljotina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA