ZBOG JEDNE ČAŠE VISKIJA: Druga koji nije hteo da plati račun ubo nožem u srce!

Ubistvu je prethodilo, navodno, bahato ponašanje ubijenog, koji je nasrnuo na konobara koji je u samoodbrani potegnuo nož

  • 19

Miodrag Lj. (58) uhapšen je preksinoć nakon što je ubio poznanika Vojislava S. (51) u kafeu Udruženje invalida rada u Cerskoj ulici broj 24 u beogradskom naselju Vračar. Miodrag je Vojislavu zabo nož u srce nakon svađe oko računa za piće.

On je posle zločina pozvao Hitnu pomoć i policiju i rekao im da dođu jer je ubio čoveka. Prema rečima svedoka, Vojislav se ponašao bahato i prvi je nasrnuo na Miodraga.

NOŽEM MU PROBO SRCE: Konobar brutalno ubio gosta u kafani! (FOTO)

- Došao je u Udruženje pijan i besan. Seo je za sto, naručio kajsijevaču i počeo da priča kako je besan jer je njegovoj ženi smanjena plata u firmi u kojoj radi. Govorio je da njen gazda zakida od plate i da nemaju dovoljno novca. Na kraju se toliko iznervirao i počeo da baca stolice oko sebe i da ih lomi - priča jedan svedok.

Kada se malo smirio nastavio je da pije kajsijevaču, a zatim je prešao na viski. Pošto je popio 15 čaša viskija, odlučio je da krene kući. Međutim, kada je zatražio račun i video da je veći nego što je očekivao, potpuno je pobesneo.

- Počeo je da napada Miodraga da mu je naplatio piće koje nije popio. Tvrdio je da mu je uračunao i jednu čašu viskija koju on nije naručio. Miodrag se pravdao, pokazivao mu račun i prazne čaše - kaže očevidac.

Vojislav je postajao sve agresivniji. Miodrag nije znao šta da radi i na kraju je plačućim glasom počeo da ponavlja - Nisam to uradio, nisam ti naplatio ništa što nisi popio. Evo ne moraš ništa da platiš i to je to.

- Zatim je otišao u kuhinju da pere čaše. Vojislav je pošao za njim preteći da će ga prebiti. Miodrag se preplašio i uzeo je nož da se odbrani. Tada ga je ubo u srce - kaže očevidac nesreće.

Vojislav se u šoku okrenuo ka stepenicama, sišao niz njih i krenuo ka izlazu. Podigao je majicu, okrenuo se ka muškarcu koji je sedeo za stolom i rekao u- Brate, uboden sam. Zatim je pao i umro.

-Svi smo skočili da mu pomognemo, ali nije vredelo. Kada je stigla Hitna pomoć lekar je samo mogao da konstatuje smrt. Miodrag je priznao šta je uradio i policajci su ga odmah priveli u stanicu - dalje navodi izvor.

Ubijeni Vojislav je radio kao portir u jednoj firmi za obezbeđenje, a u Udruženje je dolazio zbog druženja. Iza sebe je ostavio suprugu i sina.

Prijatelji Miodraga i Vojislava iz Udruženja invalida rada kažu da im je žao njih dvojice.

- Družimo se svi godinama. Tužno je što se ovo dogodilo. Naše udruženje služi da bismo se družili i opušteno provodili vreme. Vojislav je bio agresivan i bezobrazan. Miodrag je miran i fin čovek i ubio ga je iz straha - kaže sagovornik Naših novina i dodaje da njihovo udruženje nije kafana, nego mesto na kojem se okupljaju da bi se družili i kupuju piće tako što svako od njih da novac u zajedničku kasu za piće.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    17. decembar 2014 | 08:35

    Nije mi žao takvih ludaka, konobar treba da bude pušten. Dosta je bilo maltretiranja poštenih ljudi , a naročito na radnom mestu.

  • Vlada

    17. decembar 2014 | 07:35

    Ako je istina to sto pise,koliko ce nesrecni konobar da dobije zbog ubistva u samoodbrani? Minimalna kazna je fer!

  • Goxi

    17. decembar 2014 | 06:26

    Sudeci po izjavi cista samoodbrana!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA