Silovao dete (12) na proslavi, pa omastio bukagije!

Devojčica je prijavila pančevačkoj policiji, posle skoro mesec dana, da je silovana od strane tridesetogodišnjaka iz novosadskog naselja Bangladeš, s kojim je bila zajedno na nekoj proslavi

  • 5

Tridesetogodišnji G. H. iz Novog Sada, uhapšen je u četvrtak uveče u Nadalju kod Srbobrana zbog sumnje da je izvršio obljubu nad dvanaestogodišnjom devojčicom iz mesta Kurica, kod Bele Crkve.

Devojčica je prijavila pančevačkoj policiji, posle skoro mesec dana, da je silovana od strane tridesetogodišnjaka iz novosadskog naselja Bangladeš, sa kojim je bila zajedno na nekoj proslavi. Policija je odmah započela istragu, nakon čega je došla do osumnjičenog, koga je lišila slobode.

- Još uvek nije poznato da li je devojčica od kuće otišla uz pristanak roditelja, ili samovoljno, što će biti utvrđeno u daljem postupku. Roditelji su odmah obavešteni o svemu i naložen je lekarski pregled oštećene, kao i veštačenje - kako prenosi Alo.

Čekaju se nalazi sudsko-medicinskog veštačenja oštećene devojčice.

O događaju je obavešteno tužilaštvo.

(Telegraf. rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • džordž

    19. decembar 2014 | 11:24

    bez ikakve dvojbe sam za kažnjavanje i to najstrože,pedofila, silovatelja i raznoraznih monsrtuma o kojima čitamo svakodnevno..za mnoge slučajeve treba vratiti smrtnu kaznu ali ova priča je vrlo čudna i pitanje je šta će se na kraju ispostaviti kao istina..u svakom slučaju posle mesec dana bilo bi teško i "istražiteljima iz majamija" da izvedu prave dokaze i dokažu silovanje a kamo li našim sudskim lekarima !!

  • Y

    19. decembar 2014 | 18:40

    Sve je ok za kaznjenje silovatelja ali , sta radi 12 godisnja devojcica po zabavama?

  • Beogradjanka

    19. decembar 2014 | 15:54

    Posle mesec dana??!! Na vreme nema sta !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA