Bosanska starleta poginula čim je ušla u Srbiju?

- Majka je mnogo teško podnela vest. Pozlilo joj je. Stalno plače i jauče, a u jednom trenutku je rekla: "Pustite me da je sahranim, a onda ću i ja zavriti" - kaže izvor

  • 7

Rezultati obdukcije potvrdili su da je bosanska starleta Slađa Guduraš poginula 10. decembra oko 18.30 časova, pišu "Naše novine". Sigurnosne kamere su na graničnom prelazu snimile "golf 5" u 17.50 časova, a vozila ga je Guduraševa, koja je bila jedini putnik.

Po telo nastradale devojke će ići sanitetsko vozilo iz Doma zdravlja Srbac sa vozačem, dve medicinske sestre i majka, a Slađana će biti sahranjena najverovatnije u subotu, na gradskom groblju u Srpcu.

Slađanina majka je iz novina saznala vest o pogibiji ćerke.

- Mnogo je teško podnela vest. Pozlilo joj je. Stalno plače i jauče, a u jednom trenutku je rekla: "Pustite me da je sahranim, a onda ću i ja zavriti" - kaže izvor za "Naše".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda

    19. decembar 2014 | 11:15

    I policiji trebalo 6 dana da je pronađu, kao da se izgubila na putu London Bangladeš.

  • Natasa

    19. decembar 2014 | 12:49

    Valjda je htela da uspe u zivotu, izgleda da je imala samo majku i majka nju. Mnogo mi je zao!! Zao mi je sto nisam nesto stigla uraditi dok je bila ziva, mozda ce to biti na nekom drugom mestu. Ako vec nije uspela da bude zvezda u zivotu, neka odsad ta zvezda sjaji na nebu! Sladjo, pocivaj u miru!!

  • Владо Шипчић

    19. decembar 2014 | 11:56

    ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ЈЕ НЕСРЕЋНА СЛАЂА ГУДУРАШ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA