SVAKA ČAST: Amerikanci na Floridi sviraju i igraju kolce uz Marš na Drinu (VIDEO)

Bivši ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić podelio je snimak na svom Tviter nalogu i time skrenuo pažnju na ovo izvođenje Marša na Drinu

  • 16

Pod dirigentskom palicom Aleksandra Ace Đurića, u "Majami art čarter skul" na Floridi, grupa studenata naučila je da svira čuveni srpski Marš na Drinu.

Bivši ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić podelio je snimak na svom Tviter nalogu i time skrenuo pažnju na ovo izvođenje Marša na Drinu.

- Dole u Južnoj Floridi, maestro Aca Đurić i njegova talentovana deca sviraju Marš na Drinu u znak sećanja na Prvi svetski rat - napisao je Jeremić.

Na snimku se vidi kako grupa studenata vežba kompoziciju u učionici, a nakon toga je i izvodi na otvorenom pored jezera, dok druga grupa pleše srpsko kolo.

- Ovo je moj mali doprinos u proslavi sećanja na naše bake i deke i najslavniju generaciju koju je Srbija ikada imala -  napisao je dirigent Alekandar Đurić na svom Fejsbuk profilu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    20. decembar 2014 | 20:00

    Jesu li se hrvati obratili svetskoj javnosti ovim povodom? Mozda ce po njihovom zahtevu zasedati savet bezbednosti UN. Ameriku cekaju sankcije, a mi necemo moci nikad u EU. Gadovi su to teski.

  • džordž

    20. decembar 2014 | 20:53

    sviraju ga za desetku !!

  • Dagmar

    20. decembar 2014 | 20:00

    Svaka cast , lepo je videti ulepsa mi dan .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA