JEZIVO: Šipkom udarao roditelje i babu!

M. T. (31) iz Kuršumlije nakon kraće porodične svađe uzeo je šipku koju je našao u kući i njome udarao sve koje je zatekao

  • 2

M. T. (31) iz Kuršumlije određen je pritvor zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici. On se sumnjiči da je tukao roditelje i babu u porodičnoj kući.

Kako stoji u policijskom saopštenju ocu i majci je naneo lake telesne povrede, dok je svoju babu teško povredio i ona je zbog povreda prebačena u niški Klinički centar na lečenje.

Kako nezvanično saznajemo M. T. je tukao svoju porodicu nakon kraće porodične svađe. On je uzeo šipku koju je našao u kući i njome udarao sve koje je zatekao.

M. T. je pod terapijama i ima psihičkih problem - nezvanično nam je rečeno.

Ovo je samo jedno u nizu porodičnih nasilja koje se poslednjih mesec dana desilo u Topličkom okrugu koji pokriva Prokuplje, Blace, Kuršumliju I Žitorađe. Do sada je najviše slučajeva porodičnog nasilja zabeleženo u Prokuplju i Kuršumliji, a M. T. je druga osoba za mesec dana kojoj je određen pritvor zbog nasilja u porodici.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Someone

    24. decembar 2014 | 20:44

    Svadja je svadja to ce brzo da prodje, ne razumem kako je mogao da brebije svije roditelje koji su mu podarili zivot, i svoju baku.

  • Tiv

    24. decembar 2014 | 22:05

    Utepa ih strasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA