Novosadski tinejdžeri iznajmljuju stanove za Novu godinu, a razlog je poražavajući!

Zbog zabrane točenja alkoholnih pića maloletnicima, novosadski maloletnici su se snašli tako što su počeli da iznajmljuju stanove za doček Nove godine da bi mogli slobodno da konzumiraju alkohol

  • 22

Da ne bi ostali bez alkohola u nekom od novosadskih lokala, brojni maloletnici su se dosetili se da za Novu godinu iznajme stanove i tamo naprave žurke.

Marko V. (17) je sa svojih devet drugova i drugarica iznajmio jednoiposoban stan u Petrovaradinu za 150 evra. Oni će u ovaj stan otići već sutra i biće do 2. januara, a potom se tamo ponovo "useliti" 13. i 14. januara. Kaže da vlasnik stana nije ni pitao koliko će ih biti, niti im je tražio ikakva dokumenta, kako prenosi 24 sata.

- Da ne bismo kao maloletnici ostali bez alkoholnog pića u nekom od lokala, pronašli smo oglas na internetu, sakupili novac i platili "kiriju". Kupićemo dosta hrane i piva i na nekoliko dana biti odvojeni od roditelja. Da je neko od nas imao vikednicu, u njoj bismo dočekali Novu godinu - kaže Marko. On dodaje da su im za ovaj "izlet" roditelji dali novac.

Vlasnik ovog stana kaže da zna da ga je iznajmio maloletnicima, ali nije želeo da komentariše svoju odluku. Samo je kratko rekao da mu je potreban novac za zaostale račune, a da bi ovi srednjoškolci svakako našli drugi stan.

Jedna grupa maloletnika je "prevarila" vlasnika stana na Podbari. Strahinja V. (17) je nagovorio punoletnog rođaka da iznajmi stan umesto njega. Tvrdi da su ga to danima molili, pa je na kraju pristao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • &

    30. decembar 2014 | 00:05

    Jadni mi sa ovakvom omladinom.

  • GROBAR PK.

    30. decembar 2014 | 00:19

    sve to danas nakaradno,da piju i ajde nego sto se drogiraju pa se kerebece tj.orgijaju izmedju sebe nezna se ko sa kim,cim.Jednom recju bolest

  • Roki

    29. decembar 2014 | 23:49

    E da ce samo alkohol da trose bilo bi dobro...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA