UPOMOĆ, UBIĆE MI BEBU! Majka devojčice stare 15 dana pokušala da spreči tragediju! (UZNEMIRUJUĆI FOTO) (VIDEO)

Porodica je važila za povučenu, ali nestabilnu. Često su se čule svađe iz njihovog stana, a otac Borisav Zornić, koji je bacio svoju bebicu s trećeg sprata, vodio je glavnu reč i o njemu niko nema lepo mišljenje. Pre nego što je odvezen u Lazu Lazarevića, policijske patrole su ga jedva savladale

  • 25

U nesreći koja se dogodila jutros u 5.28 sati u centru Beograda u Drinčićevoj ulici 9, stradala je beba stara svega 15 dana. Nju je s drugog sprata zgrade bacio otac Borisav Zornić, a za to vreme u stanu se nalazila majka Biljana Zornić i dvoje njihove dece - devojčica od tri i po godine i dvogodišnji sin.

KRVAVA PORODIČNA TRAGEDIJA: Otac sa trećeg sprata zgrade bacio bebu (stara 15 dana)!

Foto: Petar Lazović Foto: Petar Lazović

- Odjednom sam čuo vapaj majke koja je zapomagala: "U pomoć! U pomoć! Ubiće mi bebu!", i odmah sam pozvao policiju - kaže jedan od komšija.

U njihovom porodičnom domu se odvijala prava drama jer je nekoliko policijskih patrola pokušalo da savlada razjarenog oca pre nego što je prevezen u psihijatrijsku ustanovu.

Foto: Petar Lazović Foto: Petar Lazović

- Poziv lekarskoj ekipi stigao je jutros oko 5.28 da je otac bacio devojčicu staru samo 15 dana kroz prozor s drugog sprata zgrade u Drinčićevoj ulici. Lekarska ekipa, nažalost, mogla je samo da konstatuje smrt devojčice. Otac star 36 godina uz policijsku pratnju prebačen je do psihijatrijske bolnice Dr Laza Lazarević - kaže portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura.

Prema rečima komšija, porodica je važila za povučenu, ali nestabilnu. Često su se čule svađe iz njihovog stana, a muž je vodio glavnu reč i o njemu nemaju lepo mišljenje, dok za majku imaju samo reči hvale.

Foto: Petar Lazović Foto: Petar Lazović

- Oni su u našoj zgradi već nekoliko godina, ali s njima nisam bila u kontaktu. Kad se sretnemo u prolazu javimo se jedni drugima, ali to je sve. Iako je otac delovao kao fin čovek, znala sam da ima preku narav. Ipak, nisam mogla da pretpostavim da može da dođe do ovog. Bilja je divna žena - kaže komšinica s četvrtog sprata koja je za ovu tragediju čula tek nakon nekoliko sati.

Niko ne može da pretpostavi šta je izazvalo ovu nesreću, jer kažu da nisu imali puno problema. Žive u svom stanu, na pijaci imaju trafiku u kojoj prodaju kafu, a njegov otac je imućniji čovek koji im je uvek pomagao.

Foto: Petar Lazović Foto: Petar Lazović

Međutim, niko od komšija nije znao da je ona bila trudna po treći put. To su shvatili tek kad su videli bebu.

UPOZORENJE: Snimak s mesta nesreće sadrži uznemirujuće scene:

(M. Bojić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    9. januar 2015 | 17:20

    Ljudi cim procitaju ovakvu vest pravdaju krizom, materijanlom situacijom, sto nikada nije razlog. Koliko citamo o ljudima koji se stravicno muce da odhrane, odskoluju svoju decu, a da nikada ne posrnu psihicki. Ovde je u pitanju bolest. Ko bi normalan bacio psa, a kamoli svoje dete.

  • Crni

    9. januar 2015 | 17:11

    Jadna bebica ni kriva ni dužna nastradala:-(šta je ona kriva ako ima i malo savesti napravio je sam sebi pakao od života a bog će ga kazniti tako da ni na onaj svet ne može imat mira!tuga:, -(

  • Zdravko

    9. januar 2015 | 16:51

    Steta sto smo ukinuli smrtnu kaznu. Mada je i to blago za ovakog bolesnika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA