Vlasnik jednog beogradskog splava krije ubicu Velibora Dunjića

Policija pokušava da uđe u trag Vladimiru Đuroviću, osumnjičenom za ubistvo vođe navijača Crvene zvezde Velibora Dunjića i za koga se sumnja da se krije u Beogradu i to pod zaštitom jednog od vlasnika beogradskih splavova

  • 32

Vladimir Đurović, šef obezbeđenja beogradskog splava "Džimis", osumnjičen je za ubistvo vođe navijača Crvene zvezde Velibora Dunjića, i za njim se traga. 

Beogradska policija u četvrtak je ušla u trag njegovom pomagaču Aleksandru Đuranoviću, koji je posle ubistva pištolj iz kog je pucano bacio u reku. Istovremeno, policija pokušava da uđe u trag i Đuroviću, za koga se sumnja da se krije u Beogradu, i to pod zaštitom jednog od vlasnika beogradskih splavova.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Đurović je posle ubistva pobegao u okolinu Leskovca, kod prijatelja. Zatim se prebacio u okolinu Peći. Tada je najavio prijateljima da će doći kad mu se supruga porodi, i pre tri meseca vratio se u Beograd, ali se sve vreme krije u štek stanovima uz zaštitu vlasnika jednog splava, zbog čega mu se još nije ušlo u trag - kažu u policiji.

Motiv ubistva je, kako se pretpostavlja, to što je Dunjić reketirao većinu beogradskih splavova, zbog čega je mesecima bio u sukobu sa Đurovićem. Nekoliko dana pre zločina je i pretukao Dunjića.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Kobne noći, Dunjić je došao na splav da bi se osvetio Đuroviću. Izbila je svađa, a Đurović je krenuo za Dunjićem i pucao u njega - kažu u policiji.

Dunjić je u momentu pucnjave bio u svom automobilu sa Ninom Šobotom. Đurović je ispalio četiri hica iz pištolja "tetejac". Dunjić je smrtno pogođen, dok je ona teško povređena.

(Telegraf.rs / Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Provokadzija

    10. januar 2015 | 22:47

    Pa sta je drugo i ocekivao nego da crkne ko ker kada je reketirao ljude po splavovima. Sto se mene tice svako bi ovako kao ovaj Dunjic trebao da prodje jer jasu i maltretiraju vlasnike splavova i zive ceo svoj bedan zivot na tudjoj muci.

  • igi

    10. januar 2015 | 23:55

    Od cega li je vozio ovaj auto, a prstem nije mrdnuo u zivotu. Kako je radio tako je i zavrsio.

  • MMilan

    10. januar 2015 | 22:49

    Samo neka se rokaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA