LUDILO OD VREMENA U SRBIJI: Red MRAZA i MINUSA, onda jak VETAR, zatim SUNCE. Evo kako će se godišnja doba danas smenjivati!

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda, pre podne se očekuje delimično razvedravanje na zapadu, a posle podne i u ostalim krajevima

  • 0

U Srbiji će danas ujutru, u centralnim i južnim krajevima biti pretežno oblačno, mestimično sa susnežicom i snegom, dok se tokom prepodneva očekuje prestanak padavina. Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda, pre podne se očekuje delimično razvedravanje na zapadu, a posle podne i u ostalim krajevima. Na severu zemlje preovladavaće sunčano.

Vetar će biti umeren, severozapadni i severni, na istoku i jugu povremeno i jak, krajem dana u slabljenju, u severnim i centralnim krajevima u skretanju na južne pravce.

Minimalna temperature biće od minus dva do četiri, a najviša dnevna od dva do devet stepeni.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

U Beogradu će tokom većeg dela dana preovladavati sunčano vreme, uz vetar umeren, severozapadni, krajem dana jugozapadni. Minimalna temperatura biće oko jedan, najviša dnevna oko sedam stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u utorak ujutru očekuje se slab, ponegde i umeren mraz i kratkotrajna magla, dok će tokom dana preovladavati sunčano vreme sa temperaturom u većini mesta iznad prosečnih vrednosti.

Samo u toku noći sa srede na četvrtak i u četvrtak ujutru doći će do prolaznog naoblačenja sa severozapada, ali uglavnom bez padavina. Za dane vikenda očekuje se naoblačenje sa padavinama, prvo u zapadnim krajevima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA