TO JE TA MODERNA EVROPA?! Izbacili dve devojke iz kafića u Beču jer su se poljubile!

Dve lezbijke koje su se poljubile za dobrodošlicu izbačene su iz poznatog bečkog kafića "Prikel", povodom čega organizacije homoseksualaca najavljuju proteste. Poljubac lezbijskog para, prema vlasnici kafića Kristl Sedlar, bio je više od "pozdravnog poljupca", i nepotrebno javno prikazivanje ljubavi

  • 22

"Osovina kritičkih učenica Beč", organizacija koja je u javnost iznela ovaj slučaj, tvrdi da su se žene poljubile kada su se videle, nakon čega im je konobar naredio da to ne čine.

- Konobar je rekao da treba da prestanemo i da to ne smemo da radimo ovde. Nakon toga nas je ignorisao. Sat vremena nismo mogle da naručimo - rekle su Eva Prevajn (26) i Anastasija Lopez (19), koje su izbačene iz kafea nakon što su zatražile da razgovaraju sa šefom lokala.

Kao posledica toga, u znak borbe protiv homofobije, organizacija je pozvala na protest 16. januara ispred bečkog kafića sa dugom tradicijom.

Anastasija Lopez je objasnila da je vlasnica kafea u centru Beča kazala da je dala naređenje da se zabrani ljubljenje homoseksualaca i da takvim osobama nije mesto u kafiću već u bordelu. Već je jednom 2005. iz kafića "Prikel" izbačen jedan lezbijski par.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 72

    12. januar 2015 | 17:12

    Idem odma da castim gazdaricu

  • Pera Kojot # 1 !

    12. januar 2015 | 17:12

    Tu se vidi sasvim jasno da nigde u svetu nema tolerancije, sve je namestaljka za istocne narode, I nas na jugo istoku! Prevara! Ko I sve okolo nas!

  • Knindža

    12. januar 2015 | 18:10

    Pa da su se musko i zensko zvalili pred svima u nekom restoranu isto bi bili upozoreni da to ne rade, a zatim i izbaceni. Ne znam sta se ovi homofili stalno tripuju nesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA